Αλλαγή υδρορροής πολυκατοικίας

αλλαγή υδρορροής πολυκατοικίας

Η αλλαγή της υδρορροής πολυκατοικίας δεν είναι η μοναδική λύση επισκευής που υπάρχει, ακόμη κι αν η υδρορροή είναι σπασμένη. Χάρις στις σύγχρονες μεθόδους επισκευής σωλήνων που εφαρμόζουμε, μπορούμε να αποφύγουμε όλη την ταλαιπωρία και το κόστος της αντικατάστασης μιας υδρορροής.

Η υδρορροή σε μία πολυκατοικία μπορεί να είναι εξωτερική, να είναι δηλαδή εμφανής, ή εσωτερική, δηλαδή εντοιχισμένη. Σε περίπτωση που παρατηρηθεί υγρασία στον τοίχο της πολυκατοικίας που εφάπτεται με την υδρορροή, πολύ πιθανό να υπάρχει σπάσιμο ή ράγισμα στο σωλήνα της υδρορροής.

Ο εντοπισμός του προβλήματος γίνεται εύκολα με γυμνό μάτι αν η υδρορροή είναι εξωτερική. Αν η υδρορροή είναι εσωτερική, τότε χρησιμοποιούμε ενδοσκοπική κάμερα που εισέρχεται στον σωλήνα και καταγράφει όλη την εικόνα της στήλης του σωλήνα. Έτσι βρίσκουμε το ακριβές σημείο του σωλήνα που έχει υποστεί σπάσιμο ή ράγισμα.

αλλαγή υδρορροής πολυκατοικίας
εικόνα σπασμένης υδρορροής

Πώς επισκευάζεται μια σπασμένη υδρορροή; Μοναδική λύση είναι η αλλαγή της υδρορροής της πολυκατοικίας;

Η απάντηση είναι όχι. Η αλλαγή μιας υδρορροής απαιτεί σκαλωσιά και έκδοση άδειας. Επιπλέον θα γίνει και σκάψιμο σε όλα τα μπαλκόνια, αν πρόκειται για εσωτερική υδρορροή. Πρόκειται δηλαδή για μία εργασία που χρειάζεται χρόνο και αρκετά έξοδα.

Σήμερα όμως, μπορεί όμως να γίνει εσωτερική επισκευή του σωλήνα με τις σύγχρονες τεχνικές επισκευής σωλήνων χωρίς σκάψιμο.  Ειδικό μηχάνημα εισέρχεται μέσα στο σωλήνα και πραγματοποιείται επάλειψη με εποξική ρητίνη, σε όσες στρώσεις χρειαστεί. Η ρητίνη μέσα σε μικρό διάστημα στερεοποιείται, με αποτέλεσμα τη τέλεια στεγανοποίηση της υδρορροής.

Ό,τι υλικό και σχήμα και να έχει μια υδρορροή, εμείς στον www.o-ydravlikos.gr διαθέτουμε όλα τα σύγχρονα μηχανήματα ελέγχου και πλήρους στεγανοποίησης σωλήνων, για την επισκευή υδρορροής χωρίς σκάψιμο και την αποφυγή της αντικατάστασης της υδρορροής.

Το χρονικό διάστημα όλης της εργασίας είναι κάποιες ώρες, όλη η διαδικασία πραγματοποιείται από τη ταράτσα, Χωρίς Σκάψιμο ,Χωρίς Ταλαιπωρία, Χωρίς Σκαλωσιές.

πέρασμα της πρώτης στρώσης ρητίνης

αλλαγή υδρορροής πολυκατοικίας
τελικό αποτέλεσμα

Εμείς στον υδραυλικό  διαθέτουμε τα κατάλληλα μηχανήματα διάγνωσης του προβλήματος και την σύγχρονη τεχνογνωσία για την επισκευή υδρορροής χωρίς σκάψιμο.

Δείτε εδώ στο κανάλι μας στο youtube σχετικά βίντεο με όλες τις σύγχρονες μεθόδους για την επισκευή σωλήνων αποχέτευσης και υδρορροών που εφαρμόζουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση