Επισκευή υδρορροής μπαλκονιού

επισκευή υδρορροής μπαλκονιού

Η υδρορροή στο μπαλκόνι αποτελείται από ένα σχαράκι-φίλτρο και τον πλαστικό συνήθως σωλήνα όπου καταλήγουν τα  όμβρια νερά για να απομακρυνθούν. Κάποιο σπάσιμο ή ράγισμα του συγκεκριμένου σωλήνα μπορεί να προκαλέσει μεγάλης έκτασης υγρασία σε κάποιον τοίχο της οικίας μας. Το συνεργείο μας αναλαμβάνει την επισκευή υδρορροής μπαλκονιού σε λίγη ώρα και χωρίς καθόλου σκάψιμο ή σπάσιμο πλακιδίων.

Σε τέτοιες περιπτώσεις το πρώτο που καλούμαστε να κάνουμε είναι έλεγχος με ενδοσκοπική κάμερα έτσι ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές σημείο που υπάρχει η βλάβη.

Στη συνέχεια γίνεται η επισκευή όπου πραγματοποιείται εσωτερικά του σωλήνα, ΧΩΡΙΣ να χρειαστεί να ξηλώσουμε ούτε ένα πλακάκι από το μπαλκόνι μας με τις σύγχρονες τεχνικές επισκευής. Με αυτές, ο σωλήνας της υδρορροής στεγανοποιείται εσωτερικά με εποξική ρητίνη, χωρίς να χρειαστεί να αντικατασταθεί.

Εμείς στο www.o-ydravlikos.gr διαθέτουμε όλον τον εξοπλισμό και πιστοποιημένο προσωπικό για τον έλεγχο και την επισκευή της υδρορροής μπαλκονιού.

πριν

μετά

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο επισκευής. Δείτε εδώ στο κανάλι μας στο youtube σχετικά βίντεο με όλες τις σύγχρονες μεθόδους επισκευής σωλήνων που εφαρμόζουμε.

Εμείς στον υδραυλικό  διαθέτουμε την τεχνογνωσία για την αποτελεσματική και καθαρή επισκευή της υδρορροής μπαλκονιού αλλά και κάθε βλάβης στην αποχέτευση ή στις υδρορροές. Επίσης διαθέτουμε υπηρεσία μηνιαίας συντήρησης και ελέγχου της αποχέτευσης της οικίας, του εξοχικού, του γραφείου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση