Εντοπισμός διαρροής με θερμοκάμερα

Θερμογραφία

Τελευταία ενημέρωση

Θερμογραφία

650

Ανίχνευση διαρροών αποχετεύσεων

440

Ανίχνευση διαρροών κεντρικών στηλών

1090

Χαρούμενοι πελάτες

Αν η υγρασία στο σπίτι είναι κάτι που σε απασχολεί άμεσα…
…Κάλεσε τώρα για να κάνουμε μία θερμογραφία γρήγορα και εύκολα.

ΚΑΛΕΣΕ ή στείλε μας ένα μήνυμα στο EMAIL

 

Στο σημερινό άρθρο θα μιλήσουμε για τη θερμοκάμερα – θερμογραφία. Θα αναλύσουμε τη χρησιμότητά της και σε ποιες περιπτώσεις είναι απαραίτητη. 

 

Θερμοκάμερα

Τι είναι η θερμοκάμερα – θερμογραφία;

Η θερμοκάμερα – θερμογραφία είναι ένα σύγχρονο εργαλείο το οποίο μας βοηθάει να εντοπίζουμε κρυφές διαρροές και υγρασίες. Διαρροές που ακόμη δεν έχουν εκδηλωθεί προς τις εξωτερικές επιφάνειες. Πιο ειδικά τη θερμοκάμερα / θερμογραφία τη χρησιμοποιούμε για να εντοπίζουμε τις σωλήνες του νερού και οποιουδήποτε άλλου δικτύου ύδρευσης ή αποχέτευσης, το οποίο είναι μέσα στους τοίχους ή κάτω από τη γη. 

 

 

Αντιμετωπίζεις υγρασία και μούχλα στο χώρο σου; Κάλεσε τώρα για να κάνουμε μία θερμογραφία γρήγορα και εύκολα.

ΚΑΛΕΣΕ ή στείλε μας ένα μήνυμα στο EMAIL

 

Πως δουλεύει;

Η θερμοκάμερα – θερμογραφία δουλεύει με τη θερμοκρασία των σωμάτων. Όπως γνωρίζουμε όλα τα σώματα έμψυχα ή άψυχα έχουν μία θερμοκρασία. Η θερμοκάμερα – θερμογραφία εντοπίζει τη θερμότητα των σωμάτων και απεικονίζει στην οθόνη τα ανάλογα χρώματα. Το μπλε χρώμα απεικονίζει τα ψυχρά σώματα, ενώ το κόκκινο χρώμα απεικονίζει τα θερμά σώματα, ενώ το κίτρινο τα θερμότερα. Η θερμοκάμερα – θερμογραφία δεν εμφανίζει στην οθόνη τα πραγματικά χρώματα των αντικειμένων.

 

Αν η μούχλα στο σπίτι είναι κάτι που σε απασχολεί άμεσα…
…Κάλεσε τώρα για να κάνουμε την ανίχνευση διαρροής γρήγορα και εύκολα.

ΚΑΛΕΣΕ ή στείλε μας ένα μήνυμα στο EMAIL

 

Εντοπισμός διαρροής με θερμοκάμερα μέσα σε τούνελ

Που τη χρησιμοποιούμε;

Τη θερμοκάμερα – θερμογραφία τη χρησιμοποιούμε για να εντοπίζουμε όπως είπαμε κρυφές διαρροές ή υγρασίες, οι οποίες τις περισσότερες φορές οι υγρασίες αυτές προέρχονται από διαρροές. Με τη βοήθεια της θερμοκάμερας – θερμογραφίας μπορούμε να ανιχνεύσουμε την ακριβή πηγή της διαρροής. Η πηγή διαρροής μπορεί να είναι μία αποχετεύση, ένα καλοριφέρ, το δίκτυο ύδρευσης του σπιτιού μας, κ.ο.κ. Συνήθως τη χρησιμοποιούμε εκεί όπου δεν υπάρχει εύκολη πρόσβαση ή είναι αδύνατον να εντοπιστεί η διαρροή, διότι είναι μέσα σε τοίχους, τούνελ ή κάτω από το δάπεδο.

 

Αν έχεις εντοπίσει υγρασία στο πάτωμα και είναι κάτι που σε απασχολεί άμεσα.

…Κάλεσε τώρα για να κάνουμε την ανίχνευση διαρροής γρήγορα και εύκολα.

ΚΑΛΕΣΕ ή στείλε μας ένα μήνυμα στο EMAIL

 

Τι εργασίες γλυτώνουμε;

Η θερμοκάμερα – θερμογραφία μας γλυτώνει από χρονοβόρες και κοστοβόρες εργασίες που σε άλλη περίπτωση θα έπρεπε να σκάψουμε για να εντοπίσουμε τη διαρροή. Η θερμοκάμερα – θερμογραφία μας βοηθάει να εντοπίσουμε την πηγή της διαρροής και να επιδιορθώσουμε μόνο εκείνο το σημείο, χωρίς να σκάψουμε όλο το υπόλοιπο δίκτυο.

 

Αν έχεις εντοπίσει μούχλα στο πάτωμα και είναι κάτι που σε απασχολεί άμεσα.

…Κάλεσε τώρα για να κάνουμε την ανίχνευση διαρροής γρήγορα και εύκολα.

ΚΑΛΕΣΕ ή στείλε μας ένα μήνυμα στο EMAIL

 

Η υγρασία και η μούχλα

Πολλές φορές παρατηρούμε υγρασία και μούχλα σε τοίχους, δάπεδα, οροφές κ.τ.λ. Συνήθως η υγρασία είναι αποτέλεσμα μίας εσωτερικής κρυφής διαρροής, την οποία δεν την έχουμε εντοπίσει. Η διαρροή αυτή μπορεί να προέρχεται από κάποια σωλήνα του δικτύου μας. Όταν εντοπίζουμε υγρασίες και μούχλες, δεν πρέπει να τις αφήνουμε να εκδηλώνονται διότι η ζημία μπορεί να μεγαλώσει περισσότερο.  

 

Αν η υγρασία στους τοίχους είναι κάτι που σε απασχολεί άμεσα.

…Κάλεσε τώρα για να κάνουμε την ανίχνευση διαρροής γρήγορα και εύκολα.

ΚΑΛΕΣΕ ή στείλε μας ένα μήνυμα στο EMAIL

 

 

Ποιες εργασίες αναλαμβάνει o-ydravlikos.gr

o-ydravlikos.gr αναλαμβάνει τον ακριβή εντοπισμό της διαρροής χρησιμοποιώντας θερμοκάμερα – θερμογραφία, γρήγορα και εύκολα, χωρίς περιττά γκρεμίσματα και χρονοβόρες διαδικασίες.

Αν αντιμετωπίζεις και εσύ διαρροή στην αποχέτευση, διαρροή στο κεντρικό δίκτυο, διαρροή στην πισίνα, διαρροή στον τοίχο, διαρροή στο ταβάνι, διαρροή στο πάτωμα, διαρροή στο μπάνιο ή διαρροή στο σπίτι κάλεσε στο  698-80-54-006 για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σου.

Αν έχεις εντοπίσει υγρασία στο σπίτι, υγρασία στο πάτωμα, υγρασία στον τοίχο ή μούχλα στον τοίχο, μούχλα στο ταβάνι, μούχλα στο μπάνιο ή μούχλα στο σπίτι, σε οποιοδήποτε σημείο, κάλεσε στο 698-80-54-006 για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σου.

Αν η μούχλα στον τοίχο είναι κάτι που σε απασχολεί άμεσα.

…Κάλεσε τώρα για να κάνουμε την ανίχνευση διαρροής γρήγορα και εύκολα.

ΚΑΛΕΣΕ ή στείλε μας ένα μήνυμα στο EMAIL

 

Ποιες περιοχές εξυπηρετούμε;

Θερμογραφία στην Αθήνα

 • Αναλαμβάνουμε την ανίχνευση διαρροής με θερμογραφία στην Αθήνα και στα Κεντρικά Προάστια: Ανίχνευση διαρροής στην Αθήνα, Ανίχνευση διαρροής στο Βύρωνα, Ανίχνευση διαρροή στο Γαλάτσι, Ανίχνευση διαρροής στη Δάφνη, Ανίχνευση διαρροής στου Ζωγράφου, Ανίχνευση διαρροής στην Καισαριανή, Ανίχνευση διαρροής  στη Νέα Φιλαδέλφεια, Ανίχνευση διαρροής στον Υμηττό

Θερμογραφία στα Νότια Προάστια

 • Αναλαμβάνουμε την ανίχνευση διαρροής με θερμογραφία στα Νότια Προάστια: Ανίχνευση διαρροής στον Άγιο Δημήτριο, Ανίχνευση διαρροής στον Άλιμο, Ανίχνευση διαρροής στην Αργυρούπολη, Ανίχνευση διαρροής στη Γλυφάδα, Ανίχνευση διαρροής στο Ελληνικό, Ανίχνευση διαρροής στην Ηλιούπολη, Ανίχνευση διαρροής στην Καλλιθέα, Ανίχνευση διαρροής στο Μοσχάτο, Ανίχνευση διαρροής στη Νέα Σμύρνη, Ανίχνευση διαρροής στο Παλαιό Φάληρο, Ανίχνευση διαρροής στον Ταύρο

Θερμογραφία στην Ανατολική Αττική

 • Αναλαμβάνουμε την ανίχνευση διαρροής με θερμογραφία στην Ανατολική Αττική: Ανίχνευση διαρροής στον Άγιο Στέφανο, Ανίχνευση διαρροής στην Άνοιξη, Ανίχνευση διαρροής στα Άνω Λιόσια, Ανίχνευση διαρροής στην Ανθούσα, Ανίχνευση διαρροής στη ΒάρηΒουλιαγμένη, Ανίχνευση διαρροής στη Βούλα, Ανίχνευση διαρροής στο Διόνυσο, Ανίχνευση διαρροής στη Δροσιά, Ανίχνευση διαρροής στους Θρακομακεδόνες, Ανίχνευση διαρροής στο Κορωπί, Ανίχνευση διαρροής στο Μενίδι (Αχαρνές), Ανίχνευση διαρροής  στην Παιανία, Ανίχνευση διαρροής στην Παλλήνη, Ανίχνευση διαρροής στο Πικέρμι, Ανίχνευση διαρροής στα Σπάτα, Ανίχνευση διαρροής στη Σταμάτα, Ανίχνευση διαρροής  στη Φυλή

Θερμογραφία στη Δυτική Αττική 

 • Αναλαμβάνουμε την ανίχνευση διαρροής με θερμογραφία στη Δυτική Αττική: Ανίχνευση διαρροής στον Ασπρόπυργο, Ανίχνευση διαρροής στην Ελευσίνα

Θερμογραφία στα Δυτικά Προάστια

 • Αναλαμβάνουμε την ανίχνευση διαρροής με θερμογραφία στα Δυτικά προάστια: Ανίχνευση διαρροής στη Αγία Βαρβάρα, Ανίχνευση διαρροής  στους Άγιους Αναργύρους, Ανίχνευση διαρροής στο Αιγάλεω, Ανίχνευση διαρροής στο Ίλιον, Ανίχνευση διαρροής στο Καματερό, Ανίχνευση διαρροής στο Περιστέρι, Ανίχνευση διαρροής στην Πετρούπολη, Ανίχνευση διαρροής στο Χαϊδάρι

Θερμογραφία στα Βόρεια Προάστια

 • Αναλαμβάνουμε την ανίχνευση διαρροής  με θερμογραφία στα Βόρεια Προάστια: Ανίχνευση διαρροής στην Αγία Παρασκευή, Ανίχνευση διαρροής στα Βριλήσσια, Ανίχνευση διαρροής στην Εκάλη, Ανίχνευση διαρροής στην Κηφισιά, Ανίχνευση διαρροής στη Λυκόβρυση, Ανίχνευση διαρροής στο Μαρούσι, Ανίχνευση διαρροής στα Μελίσσια, Ανίχνευση διαρροής στη Μεταμόρφωση, Ανίχνευση διαρροής στη Νέα Ερυθραία, Ανίχνευση διαρροής στη Νέα Ιωνία, Ανίχνευση διαρροής στο Νέο Ηράκλειο, Ανίχνευση διαρροής στου Παπάγου, Ανίχνευση διαρροής στην Πεντέλη, Ανίχνευση διαρροής στην Πεύκη, Ανίχνευση διαρροής στη Φιλοθέη, Ανίχνευση διαρροής στο Χαλάνδρι, Ανίχνευση διαρροής στο Χολαργό, Ανίχνευση διαρροής στο Ψυχικό

Θερμογραφία στον Πειραιά

 • Αναλαμβάνουμε την ανίχνευση διαρροής με θερμογραφία στον Πειραιά: Ανίχνευση διαρροής στον Α.Ι. Ρέντη, Ανίχνευση διαρροής στη Δραπετσώνα, Ανίχνευση διαρροής στο Κερατσίνι, Ανίχνευση διαρροής στον Κορυδαλλό, Ανίχνευση διαρροής  στη Νίκαια, Ανίχνευση διαρροής στον Πειραιά, Ανίχνευση διαρροής στο Πέραμα.

 

Αντιμετωπίζεις υγρασία και μούχλα στο χώρο σου; Κάλεσε τώρα για να κάνουμε την ανίχνευση διαρροής με θερμοκάμερα – θερμογραφία γρήγορα και εύκολα.

ΚΑΛΕΣΕ ή στείλε μας ένα μήνυμα στο EMAIL

 

Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

 

πηγή φωτογραφιών

Σχετικά άρθρα

5 Σχόλια

 1. Θερμογραφία
  Οικονομικοί και γρήγοροι. Πήρα τηλέφωνο το πρωί και μετά από 30 λεπτά ήταν εδώ. Άμεση εξυπηρέτηση!!!

 2. Θερμογραφία
  Συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους μας διαβάζουν το συνεργείο του υδραυλικού για όλες τις υδραυλικές εργασίες. Για τη θερμοκάμερα δεν έχω λόγια. Έκανε θερμογραφία και το αποτέλεσμα που μας έδειξε ήταν εντυπωσιακό. Βρήκε με ακρίβεια που ήταν η διαρροή.

 3. Θερμογραφία
  Με τη θερμοκάμερα ο υδραυλικός εντόπισε τη διαρροή. Η θερμογραφία ήταν ακριβείς. Πολύ καλό αποτέλεσμα.

 4. Θερμογραφία
  Άψογοι επαγγελματίες!!!Κάναμε θερμογραφία σε μία γκαρσονιέρα που έχουμε και εντοπίσαμε άμεσα τη ζημία. Ο υδραυλικός και η θερμοκάμερα μας έσωσε από μεγαλύτερη βλάβη.Μας γλύτωσε χρήματα!Ευχαριστώ πολύ όλο το συνεργείο.

Κάλεσε στο 698-80-54-006 για να πάρεις ΔΩΡΕΑΝ προσφορά για εκτίμηση της βλάβης.
+ +