Σωλήνας από μολύβι

σωλήνας από μολύβι επισκευή

Επισκευή χωρίς σκάψιμο σε πατοσίφωνο – σιφώνι δαπέδου μπάνιου

Το πατοσίφωνο ή σιφώνι δαπέδου βρίσκεται στο πάτωμα του μπάνιου, είναι συνήθως ένας σωλήνας από μολύβι και η χρησιμότητά  του είναι να απομακρύνονται σε αυτό τα νερά που καταλήγουν στο πάτωμα του μπάνιου. Το πατοσίφωνο του μπάνιου είναι το σημείο όπου συναντιούνται τα νερά από μπανιέρα- ντουζιέρα, νιπτήρα και πλυντήριο, για να καταλήξουν όλα στη κεντρική αποχέτευση. 

σωλήνας από μολύβι

Όταν λοιπόν παρατηρείται υγρασία στο ταβάνι του από κάτω ορόφου ή και έντονη δυσοσμία του μπάνιου, τότε θα πρέπει να αποφραχθεί ή να ελεγχθεί το σιφώνι για τυχόν σπάσιμο ή ράγισμα. Η απόφραξή του είναι εύκολη, αν όμως έχει σπάσει ή ραγίσει, οι εργασίες που θα προταθούν από τους περισσότερους τεχνικούς είναι σπάσιμο των πλακιδίων του μπάνιου και αντικατάσταση του σωλήνα. Δηλαδή μερική ανακαίνιση του μπάνιου!

Στον o-ydravlikos.gr έχουμε την δυνατότητα επισκευής του πατοσίφωνου ΧΩΡΙΣ να σκάψουμε ούτε ένα πλακάκι από το μπάνιο σας. 

Το πρώτο που πρέπει αρχικά να γίνει είναι ένας έλεγχος με κάμερα για εντοπισμό του προβλήματος. Ο έλεγχος γίνεται συνήθως με τη χρήση θερμοκάμερας ή και με την ενδοσκοπική κάμερα αποχέτευσης.

σωλήνας από μολύβι

Η θερμοκάμερα έχει τη δυνατότητα εντοπισμού τυχόν διαρροής μέσω των διαφορών των θερμοκρασιών γύρω από το σημείο διαρροής η οποία αποτυπώνεται με χρώματα. Τα σημεία της διαρροής έχουν μπλε/μωβ χρώμα. Η ενδοσκοπική κάμερα εισέρχεται στον σωλήνα και καταγράφει εσωτερικά τη κατάστασή του.

Στη συνέχεια αφού καθαριστεί καλά ο σωλήνας επενδύεται και στεγανοποιείται εσωτερικά με εποξική ρητίνη χρησιμοποιώντας τη μέθοδο SPRAY COATING. Η συγκεκριμένη μέθοδος επιτρέπει την επισκευή σωλήνων αποχέτευσης από Φ32 και πάνω, ΧΩΡΙΣ σκάψιμο, ΧΩΡΙΣ ταλαιπωρία, ΧΩΡΙΣ θόρυβο και πάνω από όλα σε λίγες μόνο ώρες, δίνοντας μάλιστα ΕΓΓΥΗΣΗ 10 ΕΤΩΝ!

Δείτε παρακάτω στο κανάλι μας στο Youtube το σχετικό βίντεο επισκευής πατοσίφωνου με αυτήν την μέθοδο:

Εμείς στον υδραυλικό  διαθέτουμε την τεχνογνωσία για την αποτελεσματική και καθαρή επισκευή κάθε βλάβης στην αποχέτευση. Δείτε εδώ στο κανάλι μας στο youtube, εφαρμογές σύγχρονων μεθόδων επισκευής αποχέτευσης στην πράξη. Επίσης διαθέτουμε υπηρεσία μηνιαίας συντήρησης και ελέγχου της αποχέτευσης της οικίας, του εξοχικού, του γραφείου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση