Στεγανοποίηση σωλήνα αποχέτευσης

Στεγανοποίηση σωλήνα αποχέτευσης

Η στεγανοποίηση σωλήνα αποχέτευσης είναι ο τρόπος με τον οποίο επισκευάζουμε τον σωλήνα όταν έχει υποστεί ζημιά. Όμως, αποτελεί και τον καλύτερο τρόπο πρόληψης ενάντια στις βλάβες του αποχετευτικού μας συστήματος. Έχουμε επισκεφθεί πολλά σπίτια, και έχουμε αντιμετωπίσει διάφορες περιπτώσεις. Τις περισσότερες φορές, η βλάβη οφείλεται στην παλαιότητα του κτιρίου. Στα παλαιότερα κτίρια οι σωλήνες είναι πήλινοι και με το πέρασμα των χρόνων ραγίζουν, σπάνε κ.α.

Όμως ακόμα και οι πλαστικοί σωλήνες (μπήκαν στα κτίρια από την δεκαετία του ’90 και μετά), παρουσιάζουν φθορές με τα χρόνια. Γι’ αυτό, όταν το κτίριο είναι παλαιότητας, δεν χρειάζεται να περιμένουμε για ενδείξεις διαρροής. Η παλαιότητα αρκεί, για να λάβουμε άμεσα προληπτικά μέτρα.

Βήμα 1ο: Εντοπισμός διαρροής νερού

Αρχικά κάνουμε έλεγχο στο κτίριο με θερμική κάμερα ώστε να γίνει, αν υπάρχει, εντοπισμός διαρροής. Η θερμοκάμερα, είναι το πιο σύγχρονο μηχάνημα για εντοπισμό υγρασίας, εσωτερικά ή εξωτερικά του σπιτιού μας. Μας δείχνει γρήγορα, εύκολα και κυρίως χωρίς σκάψιμο πού και αν υπάρχει διαρροή. Μάθετε περισσότερα για την θερμική κάμερα εδώ.

Βήμα 2ο: Στεγανοποίηση – επισκευή αποχέτευσης

Αν η κάμερα μας δείξει ότι κάπου υπάρχει διαρροή, τότε προχωράμε στην επισκευή αποχέτευσης. Αν δεν υπάρχει διαρροή, τότε επιλέγουμε ποια τεχνική θα εφαρμόσουμε ως πρόληψη. Στο ydravlikos.gr, εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές χωρίς σκάψιμο, τόσο για τον έλεγχο όσο και για την επισκευή αποχετεύσεων. Με την βοήθεια του εξειδικευμένου υδραυλικού μας, μπορείτε να επιλέξετε ποια είναι η καλύτερη λύση για την δική σας περίπτωση. Τα συστήματά μας δίνουν από 10 έως 30 χρόνια εγγύηση, και μπορούν να φτάσουν και εφόρου ζωής. Μάθετε περισσότερα για τις σύγχρονες τεχνικές εδώ.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση