Σπασμένος σωλήνας αποχέτευσης

σπασμένος σωλήνας αποχέτευσης

Ο σπασμένος σωλήνας αποχέτευσης μιας οικίας ή μιας πολυκατοικίας είναι κάτι που συναντάμε αρκετά συχνά, για δύο λόγους. Αρχικά υπάρχουν πολλές παλιές κατασκευές στο κτιριακό δυναμικό της Αθήνας με πήλινους ή μαντεμένιους σωλήνες που είναι πολύ προβληματικοί.

Δεύτερος λόγος είναι η ελλιπής συντήρηση καθαρισμού αποχέτευσης, η οποία είναι μια πολύ σημαντική εργασία συντήρησης κυρίως για τις πολυκατοικίες. Η κεντρική στήλη αποχέτευσης μιας οικίας ή πολυκατοικίας είναι ο αποδέκτης λυμάτων, υπολειμμάτων φαγητού, απορρυπαντικών και χημικών καθαριστικών, τριχών αλλά και μικροαντικειμένων. Όλα αυτά μπορούν να προκαλέσουν με τα χρόνια σοβαρά προβλήματα στον σωλήνα, όπως φράξιμο του σωλήνα, διάβρωση, ρωγμή ή σπάσιμο ή και άνοιγμα των ενώσεων του σωλήνα.

σπασμένος σωλήνας αποχέτευσης
Πριν την επισκευή: εμφανής η τρύπα στον σωλήνα, δεξιά
σπασμένος σωλήνας αποχέτευσης
Πριν την επισκευή: επιπλέον έχουν ανοίξει οι ενώσεις του σωλήνα

Αν δεν γίνονται σε τακτική βάση καθαρισμοί αποχέτευσης είναι θέμα χρόνου να παρουσιαστεί πρόβλημα στους σωλήνες αποχέτευσης.

Οι εμφανείς ενδείξεις ότι κάποιο πρόβλημα πιθανόν να συμβαίνει στους σωλήνες αποχέτευσης είναι: άσχημη μυρωδιά να αναδύεται από τα σιφόνια, να γίνεται με πολύ αργό ρυθμό η αποστράγγιση των νερών από τα σιφόνια και τη λεκάνη  και εμφάνιση υγρασίας ή μούχλας σε σημεία του τοίχου.

Πριν λοιπόν φτάσουμε σε αυτό το σημείο θα πρέπει προληπτικά κάθε χρόνο να γίνεται καθαρισμός και συντήρηση της κεντρικής στήλης αποχέτευσης ή τουλάχιστον ένας ετήσιος έλεγχος με κάμερα αποχέτευσης. Αυτή η εργασία μας σώζει από πολυδάπανες εργασίες επισκευής στο μέλλον.

Σε περίπτωση που υπάρχει σπασμένος σωλήνας αποχέτευσης, επεμβαίνουμε εσωτερικά και επισκευάζουμε άριστα τον σωλήνα, χωρίς σκάψιμο, χωρίς θόρυβο , σε μικρό χρονικό διάστημα, χωρίς ταλαιπωρία και προπάντων με εγγύηση των εργασιών.

σπασμένος σωλήνας αποχέτευσης
Μετά την επισκευή με την μέθοδο Liner

Εμείς στον υδραυλικό  διαθέτουμε την τεχνογνωσία για την αποτελεσματική και καθαρή επισκευή κάθε βλάβης στην αποχέτευση. Δείτε εδώ στο κανάλι μας στο youtube, εφαρμογές σύγχρονων μεθόδων επισκευής αποχέτευσης στην πράξη. Επίσης διαθέτουμε υπηρεσία μηνιαίας συντήρησης και ελέγχου της αποχέτευσης της οικίας, του εξοχικού, του γραφείου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση