Πρόβλημα με την αποχέτευση

πρόβλημα με την αποχέτευση

Στο παρακάτω παράδειγμα εργασιών μας λύσαμε πρόβλημα με την αποχέτευση πολυκατοικίας στον Κορυδαλλό. Ένοικος μας κάλεσε για διαρροή νερού στον τοίχο του διαμερίσματός του. Πίσω από τον τοίχο βρισκόταν η κεντρική αποχέτευση της πολυκατοικίας.

Πραγματοποιήθηκε έλεγχος με κάμερα αποχέτευσης, όπου και διαπιστώθηκε ένα έντονο σπάσιμο πάνω από την διακλάδωση (ΤΑΦ) στην κεντρική αποχέτευση. Όλα τα νερά από τους πάνω ορόφους κατέληγαν εκεί, γι’ αυτό το συγκεκριμένο διαμέρισμα είχε διαρροή νερού.

πρόβλημα με την αποχέτευση
εικόνα του σπασίματος από την κάμερα αποχέτευσης

Το πρόβλημα στην αποχέτευση λύθηκε άμεσα από το συνεργείο μας, χωρίς να χρειαστεί να σκάψουμε κάποιο μπάνιο ή να σπάσουμε πλακάκια, και χωρίς να χρειαστεί καν να μπούμε σε κάποιο διαμέρισμα. Η επισκευή έγινε από την ταράτσα μέσα σε 2 ώρες, με τις σύγχρονες τεχνικές επισκευής αποχετεύσεων και υδρορροών χωρίς σκάψιμο και συγκεκριμένα με BRUSH COATING.  Με τις σύγχρονες μεθόδους επισκευής, οι σωλήνες δεν αντικαθίστανται αλλά επισκευάζονται από μέσα. Τα εσωτερικά τους τοιχώματα επιστρώνονται με εποξική (εποξειδική) ρητίνη, η οποία καλύπτει κάθε σπάσιμο, άνοιγμα ή ρωγμή.

Η ρητίνη στεγνώνει σε λίγες ώρες και ο σωλήνας αποχέτευσης ή υδρορροής γίνεται σαν καινούριος. Στην συγκεκριμένη επισκευή, το σπάσιμο του σωλήνα αποχέτευσης στεγανοποιήθηκε πλήρως σε λίγες ώρες και επιπλέον δόθηκε εγγύηση 10 ετών στη διαχείριση της πολυκατοικίας.

εφαρμογή της ρητίνης με brush coating
τελικό αποτέλεσμα

Στην εταιρεία μας διαθέτουμε όλα τα σύγχρονα και προηγμένα μηχανήματα προκειμένου να δώσουμε άμεση και μόνιμη λύση σε κάθε πρόβλημα με την αποχέτευση του κτιρίου σας

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς γίνεται η επισκευή του σπασμένου σωλήνα με την μέθοδο Brush Coating. Επισκεφτείτε και το κανάλι μας στο youtube για να δείτε όλες τις τεχνικές που εφαρμόζουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση