Επισκευή αποχέτευσης χωρίς σκάψιμο

picote

Με το σύστημα Picote Epoxy Coating

Το σύστημα της Picote Epoxy Coating είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα που έχει την δυνατότητα επισκευής κάθε είδους αποχετευτικού δικτύου ή υδρορροών χρησιμοποιώντας εποξική ρητίνη.

Τα εργαλεία που περιλαμβάνονται στο σύστημα της Picote εισχωρούν μέσα στον σωλήνα της αποχέτευσης, καθαρίζουν τους σωλήνες, εντοπίζουν με ειδική κάμερα ακριβώς το σημείο της βλάβης και επενδύουν εσωτερικά τους σωλήνες με εποξική ρητίνη στεγανοποιώντας τους, χωρίς να χρειαστεί σκάψιμο.

Με αυτόν τον τρόπο επισκευάζεται η αποχέτευση χωρίς καθόλου ταλαιπωρία, συγκριτικά με την παραδοσιακή μέθοδο όπου σκάβουμε κατά μήκος όλης της αποχέτευσης μέχρι να βρούμε ακριβώς που έχει ράγισμα. Επιπλέον εξοικονομείτε χρήματα, γιατί γλυτώνετε το κόστος αποκατάστασης των ζημιών σε εργατικά, υλικά, πλακάκια κλπ.

Πού εφαρμόζεται το σύστημα Picote Epoxy Coating

Όλα τα σπίτια – κτίρια – πολυκατοικίες – επαγγελματικοί χώροι – ξενοδοχεία έχουν αποχετευτικό σύστημα το οποίο μπορεί να έχει διαρροή λόγω σπασίματος ή ρωγμών. Ας δούμε τις περιπτώσεις αυτές:

1 – Εσωτερικά δίκτυα αποχέτευσης σε κουζίνα και μπάνιο

Οι σωλήνες αποχέτευσης εδώ παρουσιάζουν φθορά με την πάροδο του χρόνου (στα παλιά σπίτια ήταν μολυβένιοι) και σε περίπτωση κάποιας διαρροής ο ιδιόκτητης ή ο ένοικος θα υποστεί την φασαρία του σκαψίματος για να βρεθεί η βλάβη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια μεγάλη ταλαιπωρία του ιδιοκτήτη ή του ένοικου, διότι πρέπει να μείνει για κάποιες μέρες χωρίς μπάνιο ή χρήση του νεροχύτη.

Επίσης θα πρέπει να πρέπει να αγοράσει καινούρια πλακάκια και υλικά, που μαζί με τα εργατικά σημαίνει ένα πολύ μεγάλο κόστος επισκευής.

2 – Κεντρικές στήλες σε πολυκατοικίες ή επαγγελματικά κτίρια

Οι σωλήνες αποχέτευσης εδώ είναι εντοιχισμένοι ή σε σημεία που δεν υπάρχει εύκολη πρόσβαση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί να εντοπιστεί με ακρίβεια η βλάβη και έτσι με τις παραδοσιακές μεθόδους που απαιτούν ατελείωτο σκάψιμο και πολυήμερες εργασίες επισκευής που μετατρέπουν τους χώρους σε εργοτάξιο. Αυτό προκαλεί απίστευτη ψυχική ταλαιπωρία και μεγάλες οικονομικές δαπάνες.

3 – Κεντρικές αποχετεύσεις

Οι σωλήνες της κεντρικής αποχέτευσης περνάνε μέσα από δάπεδα ισογείων σπιτιών ή υπογείων ή και από αυλές, γκαράζ κλπ και μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του ’80 κατασκευάζονταν από πηλό , οπότε είναι στην μεγάλη τους πλειοψηφία σπασμένες. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η επισκευή με τον συμβατικό τρόπο γίνεται με σκάψιμο σε όλη τη διαδρομή του σωλήνα, (η οποία μπορεί και να ξεπερνά τα 10 μέτρα) για να γίνει η αντικατάσταση. Η ταλαιπωρία και το οικονομικό κόστος είναι σημαντικά, για τους λόγους που εξηγήσαμε παραπάνω.

4 – Αποχετεύσεις ξενοδοχειακών μονάδων

Η επισκευή των σωλήνων αποχέτευσης σε ξενοδοχεία είναι η πιο δύσκολη περίπτωση γιατί αν η βλάβη συμβεί σε περίοδο που το ξενοδοχείο λειτουργεί, είναι πολύ δύσκολο για τους πελάτες να πρέπει να υποστούν και αυτοί την ταλαιπωρία του σκαψίματος, της σκόνης, του θορύβου και της δυσοσμίας.

Όλα τα παραπάνω ίσχυαν μέχρι χθες, γιατί με το σύστημα εποξικής ρητίνης της PICOTE έχουμε την δυνατότητα να εντοπίσουμε με ακρίβεια την διαρροή και την άμεση επισκευή του προβλήματος σε ελάχιστο χρόνο.

Δυνατότητες του συστήματος PICOTE Epoxy Coating

 1. Ακριβής εντοπισμός προβλήματος
 2. Απόφραξη κάθε είδους αποχετευτικού δικτύου – υδρορροών
 3. Καθαρισμός σωλήνων από ρίζες δέντρων
 4. Επισκευές σε σπασίματα από βίδες
 5. Επισκευή ρωγμών στους σωλήνες των δικτύων
 6. Επισκευή στις ελαττωματικές ενώσεις
 7. Καθαρισμός σωληνώσεων από μπετόν, λόγω κατασκευαστικού λάθους.

Τα μειονεκτήματα της επισκευής αποχέτευσης με τον παραδοσιακό τρόπο με σκάψιμο

 1. Αναζήτηση των διαρροών στα τυφλά
 2. Σπάσιμο δαπέδων και σκάψιμο ατελείωτων μέτρων στους χώρους σας
 3. Απρόβλεπτα και μη αναμενόμενα έξοδα
 4. Μεγάλο χρονικό διάστημα επισκευής που μπορεί να κρατήσει μέρες.
 5. Σκόνες, μπάζα, βρομιά, δυσοσμία και ηχορύπανση και για εσάς και την γειτονιά

Τα πλεονεκτήματα της επισκευής αποχέτευσης χωρίς σκάψιμο της Picote Epoxy Coating

 1. Ακριβής εντοπισμός διαρροής
 2. Χωρίς σκάψιμο και άμεση λύση του προβλήματος μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα συγκριτικά με της παραδοσιακές μεθόδους
 3. Ακριβώς υπολογισμένο από πριν κόστος επισκευής, χωρίς να μπαίνετε σε επιπλέον έξοδα
 4. Τέλος σε σκόνες , μπάζα, βρομιά, δυσοσμία και ηχορύπανση με το σύστημα της Picote Epoxy Coating
 5. Πιστοποιημένοι τεχνικοί για την επισκευή με το σύστημα Picote Epoxy Coating

Τον Υδραυλικό στηρίζει

Ο Μάστορας

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση