Οικιακά φίλτρα νερού

φίλτρα νερού

Τα φίλτρα νερού που τοποθετούνται σε ένα σπίτι παρέχουν πιο καθαρό, υγιεινό νερό, πιο γευστικό και χωρίς καθόλου χλώριο, κατάλληλο τόσο για πόσιμο όσο και για το σωστό πλύσιμο των φρούτων και λαχανικών καθώς και για το μαγείρεμα. Ο τύπος φίλτρου που χρειάζεται κάθε οικία εξαρτάται από την περιοχή που βρίσκεται, τις ανάγκες που έχει και τα χρήματα που θέλει να δαπανήσει.

Τα οικιακά φίλτρα νερού χωρίζονται σε 2 κατηγορίες. Τα φίλτρα που τοποθετούνται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας και συνδέονται απευθείας με την ύδρευση και τα φίλτρα που τοποθετούνται πάνω στον πάγκο της κουζίνας και συνδέονται με τη μπαταρία του νεροχύτη.

Φίλτρα για κάτω από τον πάγκο κουζίνας

Τα συγκεκριμένα φίλτρα νερού είναι πιο διακριτικά, εφόσον δε φαίνονται, συνδέονται με την παροχή ύδρευσης και μπορεί να συνδεθούν απευθείας σε μια τριών σημείων μπαταρία νεροχύτη ή με βρυσάκι πάνω στο πάγκο.

Υπάρχουν τα φίλτρα νερού κάτω πάγκου δύο σταδίων με φίλτρο ιζημάτων για απομάκρυνση λάσπης, σκουριάς, άμμου και άλλων μικροσωματιδίων και με φίλτρο ενεργού άνθρακα όπου απομακρύνεται το χλώριο, φυτοφάρμακα, οργανικές χημικές ενώσεις, οσμές και βελτιώνεται η γεύση του νερού.

Υπάρχουν και τα φίλτρα νερού τριών σταδίων, όπου εκτός από το φίλτρο ιζημάτων και ενεργού άνθρακα περιέχουν και μεμβράνη υπερδιήθησης για παρακράτηση βακτηριδίων , ιών και μικροβίων.

Για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και ποιότητα στο φιλτραρισμένο νερό, υπάρχουν και τα φίλτρα νερού 5 σταδίων αντίστροφης όσμωσης για επιπλέον απομάκρυνση όλων των αλάτων και των βαρέων μετάλλων.

Φίλτρα για πάνω στον πάγκο κουζίνας

Αυτά τα φίλτρα μπαίνουν πάνω στον πάγκο και είναι εμφανή, συνδέονται με τη μπαταρία του νεροχύτη και έχουν ενσωματωμένο βρυσάκι. Υπάρχει το μονό φίλτρο νερού που περιέχει ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα και υπάρχει και το διπλό φίλτρο νερού που περιέχει επιπλέον φίλτρο πολυπροπυλενίου για κατακράτηση ιζημάτων.

Φίλτρα νερού για το μπάνιο

Ένα ακόμα φίλτρο νερού που χρησιμοποιείται συχνά είναι το φίλτρο μπάνιου. Τοποθετείται στην μπαταρία του μπάνιου και περιέχει φίλτρο ενεργού άνθρακα και KFD, όπου απομακρύνει τη λάσπη, χημικές ενώσεις, οσμές, χρώματα, μόλυβδο, σίδηρο και αποτρέπει την ανάπτυξη μικροβίων στο νερό.

Το φίλτρο νερού για το μπάνιο είναι ιδανικό για άτομα με ευαισθησία στο χλώριο, εφόσον απομακρύνει το 90% του χλωρίου. Επιπλέον έχει ως αποτέλεσμα πιο μαλακό, υγιές και νεανικό δέρμα, καλύτερη ενυδάτωση και πιο μαλακά μαλλιά με ευκολία στο χτένισμα.

Για την επιλογή του σωστού φίλτρου ανάλογα με τις ανάγκες του νοικοκυριού σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε με έναν επαγγελματία για να σας καθοδηγήσει. Ο o-ydravlikos.gr παρέχει πληθώρα φίλτρων και των ανταλλακτικών τους, ανάλογα με την ανάγκη κάθε νοικοκυριού και σε όλα τα κόστη.

Τον Υδραυλικό στηρίζει

Ο Μάστορας

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση