Κάμερες υδρορροής

κάμερες υδρορροής

Οι κάμερες υδρορροής είναι ενδοσκοπικές κάμερες οι οποίες εισέρχονται στους σωλήνες υδρορροών και ελέγχουν εσωτερικά για τυχόν ραγίσματα ή σπασίματα του σωλήνα. Επίσης με τις κάμερες υδρορροής διαπιστώνουμε τις αιτίες φραγής των σωλήνων (π.χ. φύλλα, μπάζα, φωλιές πουλιών) και γίνεται αποτελεσματικά η απόφραξή τους.

Ο έλεγχος με τις κάμερες υδρορροής μπορεί να γίνει και στα ¨ποτηράκια¨, στα σιφώνια των μπαλκονιών των υδρορροών, για έλεγχο σπασίματος ή ραγίσματος στις ενώσεις.

Όταν καταγραφεί η εικόνα του τοιχώματος των σωλήνων, προχωράμε στην επισκευή τους. Με τις σύγχρονες μεθόδους επισκευής σωλήνων, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να γίνει αντικατάσταση των σωλήνων υδρορροής, δεν χρειάζεται σκάψιμο, ούτε σπάσιμο πλακιδίων ή σκαλωσιές.

Η επισκευή και στεγανοποίηση των σωλήνων υδρορροής, ανεξαρτήτως διαμέτρου, και των ¨ποτηριών¨ γίνεται εσωτερικά του σωλήνα με τη μέθοδο COATING (Brush or Spray). Γίνεται επίστρωση εποξικής ρητίνης η οποία είναι ένα πολύ ανθεκτικό υλικό που στεγανοποιείται πλήρως σε λίγες ώρες και καλύπτει 100% κάθε σπάσιμο, ράγισμα ή άνοιγμα των σωλήνων. Όλη η εργασία παρακολουθείται ως το τέλος με την ενδοσκοπική κάμερα υδρορροών.

κάμερες υδρορροής
επισκευή υδρορροής με την μέθοδο Brush Coating

Εμείς στο www.o-ydravlikos.gr διαθέτουμε και κάμερες υδρορροής και όλες τις κάμερες προηγμένης τεχνολογίας για αποτελεσματικό έλεγχο των σωληνώσεων και εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες στεγανοποίησης και επισκευής σωλήνων υδρορροής και αποχέτευσης Χωρίς σκάψιμο και Χωρίς αντικατάσταση σωλήνα.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Εμείς στον Υδραυλικό, διαθέτουμε όλες τις τεχνικές εντοπισμού και ελέγχου αποχετεύσεων και υδρορροών, καθώς και επισκευής τους ΧΩΡΙΣ σκάψιμο. Επισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube για να δείτε αναλυτικά όλες τις τεχνικές μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση