Κάμερα για αποχετεύσεις

κάμερα για αποχετεύσεις

Η κάμερα για αποχετεύσεις μπορεί να είναι είτε ενδοσκοπική είτε θερμική, παρέχοντάς μας τη δυνατότητα εντοπισμού του προβλήματος ΧΩΡΙΣ να σκάψουμε το παραμικρό ή να σπάσουμε πλακάκια στην οικία μας. Πρόκειται για σύγχρονες ψηφιακές κάμερες με τις οποίες μπορούμε να ελέγξουμε τους σωλήνες της αποχέτευσης ή υδρορροών και να εντοπίζουμε με ακρίβεια το σημείο που χρειάζεται αποκατάσταση.

θερμική κάμερα
θερμική κάμερα

Η θερμική κάμερα ή θερμοκάμερα , σκανάρει τις επιφάνειες (τοίχους, οροφές) και εντοπίζει διαφορές στις θερμοκρασίες των επιφανειών, άρα και το σημείο που υπάρχει υγρασία. Τα σημεία όπου υπάρχει εσωτερικά διαρροή νερού είναι πιο ψυχρά, άρα εμφανίζονται με διαφορετικό χρώμα στην οθόνη της κάμερας. Με αυτόν τον τρόπο προσδιορίζουμε το σημείο που υπάρχει διαρροή σε έναν σωλήνα, χωρίς να χρειάζεται σκάψιμο.

κάμερα για αποχετεύσεις
ενδοσκοπική κάμερα αποχέτευσης

Η ενδοσκοπική κάμερα εισέρχεται στον σωλήνα αποχέτευσης ή υδρορροής και καταγράφει σε βίντεο όλη τη κατάσταση του σωλήνα εσωτερικά. Οι ενδοσκοπικές κάμερες αποχέτευσης δίνουν πολύ καθαρή εικόνα κάθε ρωγμής, σπασίματος ή ανοίγματος στους σωλήνες αποχέτευσης ή υδρορροών.

Η ίδια φιλοσοφία χωρίς σκάψιμο, ισχύει όχι μόνο για τον εντοπισμό της βλάβης, αλλά και για την επισκευή των σωλήνων αποχέτευσης. Σύγχρονες τεχνικές μας επιτρέπουν κάθε είδους επισκευής σωλήνων αποχέτευσης και υδρορροής με κύριο υλικό την εποξική ρητίνη.

Οι σωλήνες δεν αντικαθίστανται, ακόμη κι αν είναι σπασμένοι, γι’ αυτό δεν χρειάζεται σκάψιμο. Επιστρώνονται εσωτερικά με εποξική ρητίνη η οποία είναι ένα πολύ ανθεκτικό υλικό, που στεγανοποιεί πλήρως τους σωλήνες και στεγνώνει σε λίγες ώρες. Οι σωλήνες αποχέτευσης γίνονται σαν καινούριοι και δίνεται και εγγύηση ανθεκτικότητας 10-30 ετών ανάλογα με την μέθοδο εφαρμογής της ρητίνης. Η κάμερα για αποχετεύσεις χρησιμοποιείται και κατά την διάρκεια της επισκευής με εποξική ρητίνη, καθοδηγώντας την εργασία.

Δείτε παρακάτω στο σχετικό βίντεο την χρήση της κάμερας αποχέτευσης στην πράξη:

Εμείς στο www.o-ydravlikos.gr χρησιμοποιούμε συστηματικά την κάμερα για αποχετεύσεις για τον εντοπισμό κάθε είδους βλάβης στους σωλήνες αποχέτευσης ή υδρορροών. Ακολουθεί η εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων επισκευής σωλήνων ΧΩΡΙΣ σκάψιμο. Επισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube για να δείτε αναλυτικά όλες τις τεχνικές μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση