Επισκευή κεντρικής αποχέτευσης στο Γαλάτσι

γαλάτσι επισκευή αποχέτευσης πολυκατοικία

Καλεστήκαμε στη περιοχή του Γαλατσίου, για έλεγχο διαρροής στο ταβάνι του 2ου ορόφου πολυκατοικίας, το οποίο παρουσίαζε έντονη υγρασία. Έγινε έλεγχος στην κεντρική αποχέτευση της πολυκατοικίας, με κάμερα αποχέτευσης από τη ταράτσα, όπου και διαπιστώθηκε ότι είχε αρκετά μεγάλο σπάσιμο το ΤΑΦ του 3ου ορόφου της κεντρικής αποχέτευσης, όπως βλέπετε και στην παρακάτω εικόνα:

Η μέθοδος με τη οποία πραγματοποιήθηκε η εργασία ήταν με SPRAY COATING, που ανήκει στις σύγχρονες τεχνικές επισκευής σωλήνων,   από τη ταράτσα, οπότε οι τεχνικοί μας δε χρειάστηκε να μπουν καν στο σπίτι του πελάτη. Επειδή το σπάσιμο ήταν αρκετά μεγάλο, χρειάστηκε να περαστούν τρεις στρώσεις από το υλικό.

Μετά το πέρασμα της 1ης στρώσης
Μετά το πέρασμα της 2ης στρώσης
Τελικό αποτέλεσμα, μετά και το πέρασμα της 3ης στρώσης

Η εργασία διήρκησε μόνο 5 ώρες, Χωρίς σκάψιμο, Χωρίς φασαρία, Χωρίς σκόνες και ταλαιπωρία του πελάτη, δίνοντάς του, επιπλέον, 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ!!!

Εμείς στον υδραυλικό  διαθέτουμε την τεχνογνωσία για την αποτελεσματική και καθαρή επισκευή κάθε βλάβης στην αποχέτευση. Δείτε εδώ στο κανάλι μας στο youtube, εφαρμογές σύγχρονων μεθόδων επισκευής αποχέτευσης στην πράξη. Επίσης διαθέτουμε υπηρεσία μηνιαίας συντήρησης και ελέγχου της αποχέτευσης της οικίας, του εξοχικού, του γραφείου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση