Επισκευή σωλήνων υδρορροής

επισκευή σωλήνων υδρορροής

Η επισκευή σωλήνων υδρορροής γίνεται πλέον χωρίς σκάψιμο, χωρίς να σπάμε πλακάκια, χωρίς σκόνη και ταλαιπωρία. Με τις σύγχρονες μεθόδους επισκευής σωλήνων αποχέτευσης και υδρορροών που εφαρμόζουμε, αυτό γίνεται εφικτό σε λίγες μόνο ώρες και με γραπτή εγγύηση 10 ετών!

Ο παραδοσιακός τρόπος επισκευής των σωλήνων υδρορροής είναι αυτός που χρειάζεται οπωσδήποτε σκαλωσιές. Επιπλέον, αν πρόκειται για εντοιχισμένες υδρορροές απαιτείται και σπάσιμο πλακιδίων για να γίνει αντικατάσταση του σπασμένου τμήματος του σωλήνα. Αντί γι’ αυτό, στις μέρες μας τα πράγματα γίνονται πολύ εύκολα. Δεν αντικαθιστάμε τον σωλήνα της υδρορροής, αλλά γίνεται εσωτερική επικάλυψη και στεγανοποίηση του σωλήνα με εποξική ρητίνη. Ο τρόπος εφαρμογής της ρητίνης διαφέρει ανάλογα με το είδος του σωλήνα και το μέγεθος της ζημιάς, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Επιτυγχάνεται πλήρης στεγανοποίηση του σωλήνα της υδρορροής και σε πολύ λίγο χρόνο.

Για την επισκευή των σωλήνων υδρορροής συνήθως επιλέγεται η μέθοδος εφαρμογής της ρητίνης με Spray Coating. Με αυτήν την μέθοδο, ειδικό μηχάνημα εισέρχεται στον σωλήνα και ψεκάζει την ρητίνη στα τοιχώματα, όσες φορές χρειάζεται. Έτσι επισκευάζεται κάθε σπάσιμο, άνοιγμα και ράγισμα της υδρορροής, με αποτέλεσμα που κρατάει για πολλά χρόνια.

επισκευή σωλήνων υδρορροής

Εμείς στον υδραυλικό  διαθέτουμε τα κατάλληλα μηχανήματα και την σύγχρονη τεχνογνωσία για την επισκευή σωλήνων υδρορροής, χωρίς σκάψιμο και ταλαιπωρία.

Δείτε εδώ στο κανάλι μας στο youtube σχετικά βίντεο με όλες τις σύγχρονες μεθόδους επισκευής σωλήνων που εφαρμόζουμε, για κάθε είδος σωλήνα αποχέτευσης, υδρορροής ή πισίνας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση