Επισκευή σωλήνων αποχέτευσης

επισκευή σωλήνων αποχέτευσης

Η επισκευή σωλήνων αποχέτευσης χωρίς σκάψιμο ανήκει στις σύγχρονες τεχνικές επισκευής σωλήνων αποχετεύσεων, υδρορροών και σωλήνων πισίνας. Ανάλογα με το υλικό, το σχήμα, το είδος της βλάβης αλλά και την θέση του σωλήνα, επιλέγεται η κατάλληλη μέθοδος επισκευής προκειμένου να υπάρχει το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Πριν από οποιαδήποτε επισκευή, είναι επιτακτική η ανάγκη ελέγχου του σωλήνα με ενδοσκοπική κάμερα, έτσι ώστε να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα από το εσωτερικό του σωλήνα και να καταγραφούν με ακρίβεια τα σημεία που χρειάζονται επισκευή.

άνοιγμα σε σωλήνα αποχέτευσης
τρύπα σε σωλήνα αποχέτευσης δεξιά

Μετά τον έλεγχο πραγματοποιείται η επισκευή, η οποία γίνεται εσωτερικά, με επένδυση εποξικής ρητίνης σε όσες στρώσεις χρειάζεται. Η εφαρμογή της ρητίνης γίνεται με 3 μεθόδους: Με Brush Coating, με Spray Coating ή με την μέθοδο Liner.

Σε κάθε περίπτωση, η επισκευή σωλήνων αποχέτευσης και η πλήρης στεγανοποίηση πραγματοποιείται σε λίγες ώρες, χωρίς σκάψιμο, χωρίς μπάζα και σκόνη, χωρίς αναστάτωση, ενώ δίνεται και γραπτή εγγύηση 10-30 ετών ανάλογα με την μέθοδο που ακολουθείται.

επισκευή σωλήνων αποχέτευσης
εικόνα του ανοιγμένου σωλήνα μετά την επισκευή
επισκευή σωλήνων αποχέτευσης
επισκευή του τρύπιου σωλήνα αποχέτευσης

Εμείς στον Υδραυλικό, παρέχουμε στους πελάτες μας όλες τις σύγχρονες μεθόδους για τον εντοπισμό της βλάβης και την επισκευή σωλήνων αποχέτευσης, υδρορροής ή πισίνας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ένα παράδειγμα εργασιών μας:

Επισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube για να δείτε αναλυτικά όλες τις τεχνικές μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση