Επισκευή σωλήνα χωρίς σκάψιμο

επισκευή χωρίς σκάψιμο ζωγράφου

Σε πολυκατοικία στην περιοχή του Ζωγράφου, ολοκληρώσαμε σε λίγη μόνο ώρα την επισκευή σωλήνα κεντρικής αποχέτευσης χωρίς σκάψιμο. Στην πολυκατοικία υπήρχε σοβαρό πρόβλημα διαρροής νερού στο ισόγειο. Μετά από έλεγχο που έγινε με κάμερα αποχέτευσης, διαπιστώθηκαν ραγίσματα, σπασίματα αλλά και ανοίγματα σχεδόν σε όλες τις ενώσεις του πήλινου οριζόντιου σωλήνα της κεντρικής αποχέτευσης του ισογείου.

Αποφασίστηκε από τη διαχείριση να γίνει επισκευή του σωλήνα αποχέτευσης, με τις σύγχρονες μεθόδους επισκευής σωλήνων. Με τις μεθόδους αυτές που εφαρμόζουμε, ο σωλήνας επισκευάζεται από μέσα, με επένδυση εποξικής (εποξειδικής) ρητίνης σε όσες στρώσεις απαιτείται. Η εφαρμογή της ρητίνης γίνεται με 3 τρόπους (Brush coating, Spray coating η Liner) ανάλογα με το είδος και την θέση του σωλήνα και το είδος και το μέγεθος της βλάβης.

Η συγκεκριμένη εργασία πραγματοποιήθηκε άμεσα, χωρίς ταλαιπωρία των ενοίκων και μέσα σε μία μόνο μέρα. Ο χρόνος που χρειάστηκε για πλήρη στεγανοποίηση κάθε ανοίγματος – ραγίσματος σε κάθε ΤΑΦ του κεντρικού σωλήνα αποχέτευσης ήταν μόνο 6 λεπτά!

Εμείς στον Υδραυλικό, παρέχουμε στους πελάτες μας όλες τις σύγχρονες μεθόδους για εντοπισμό της βλάβης και επισκευή κάθε σωλήνα αποχέτευσης ή υδρορροής χωρίς σκάψιμο. Γρήγορα, αποτελεσματικά και με γραπτή εγγύηση!

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο επισκευής:

Επίσης επισκεφτείτε και το κανάλι μας στο Youtube για να δείτε αναλυτικά όλες τις τεχνικές μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση