Επισκευή σωλήνα αποχέτευσης χωρίς σκάψιμο στην Πεύκη

επισκευή σωλήνα αποχέτευσης

Καλεστήκαμε για έλεγχο διαρροής σε πολυκατοικία στη περιοχή της Πεύκης, διότι παρουσίαζε μεγάλη υγρασία στη κολώνα του πρώτου ορόφου και νερά στο υπόγειο. Αρχικά έγινε έλεγχος με θερμική κάμερα, όπου και εντοπίστηκε το σημείο διαρροής, που ήταν το ταφ του 3ου ορόφου, στη κεντρική στήλη αποχέτευσης των κουζινών (εικόνες 1 και 2).

επισκευή σωλήνα αποχέτευσης
εικ.1

επισκευή σωλήνα αποχέτευσης
εικ.2

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έξτρα έλεγχος με κάμερα αποχέτευσης, τόσο για επιβεβαίωση της αρχικής διάγνωσης, όσο και για έναν γενικότερο έλεγχο της κατάστασης του σωλήνα. Διαπιστώθηκε έντονη συσσώρευση από λίπη και γρέζια, όπως φαίνεται στην εικόνα 3. Στην εικόνα 4, η κάμερα εντοπίζει ακριβώς το σημείο σπασίματος της κεντρικής αποχέτευσης.

επισκευή σωλήνα αποχέτευσης
εικ.3

επισκευή σωλήνα αποχέτευσης
εικ.4

Η μέθοδος που ακολουθήθηκε για την επισκευή του ταφ, αφού πρώτα καθαρίστηκε όλος ο σωλήνας,  είναι η μέθοδος επισκευής χωρίς σκάψιμο της Spray Poxy, με Brush Coating. Η μέθοδος Spray Poxy ανήκει στις σύγχρονες τεχνικές επισκευής σωλήνων . Χωρίς σκαψίματα, χωρίς σκόνες, χωρίς ταλαιπωρία, ο σωλήνας καθαρίστηκε και επισκευάστηκε από μέσα, σε λίγες μόνο ώρες, δίνοντας εγγύηση στους ενοίκους της πολυκατοικίας για 10 έτη.

Τελικό αποτέλεσμα:

επισκευή σωλήνα αποχέτευσης
Ο σωλήνας μετά τον καθαρισμό
επισκευή σωλήνα αποχέτευσης
Ο σωλήνας 2 μήνες μετά την επισκευή

Εμείς στον υδραυλικό  διαθέτουμε τους κατάλληλους τεχνικούς για τον έλεγχο των σωληνώσεων και τον αποτελεσματικό καθαρισμό τους. Επίσης διαθέτουμε υπηρεσία μηνιαίας συντήρησης και ελέγχου της αποχέτευσης της οικίας, του εξοχικού, του γραφείου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση