Επισκευή σπασμένου σωλήνα

επισκευή σπασμένου σωλήνα

Στο παρακάτω παράδειγμα δείτε την επισκευή σπασμένου σωλήνα αποχέτευσης που ολοκληρώσαμε σε πολυκατοικία στην περιοχή της Νέα Σμύρνης.

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος του 1ου ορόφου αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα διαρροής νερού από το ταβάνι του μπάνιου του.  Πραγματοποιήθηκε έλεγχος με κάμερα αποχέτευσης από τεχνικό της εταιρείας μας, όπου διαπιστώθηκε μεγάλο σπάσιμο στον κεντρικό σωλήνα αποχέτευσης, μεταξύ 1ου και 2ου ορόφου.

εικόνα βλάβης 1
εικόνα βλάβης 2

Η επισκευή του σπασμένου σωλήνα έγινε άμεσα από τους πιστοποιημένους τεχνικούς μας, χρησιμοποιώντας τις σύγχρονες τεχνικές επισκευής . Η εργασία πραγματοποιήθηκε από τη λεκάνη του 2ου ορόφου και η μέθοδος που ακολουθήθηκε είναι το Brush Coating. Με την μέθοδο αυτή, η επισκευή του σπασμένου σωλήνα γίνεται εσωτερικά, χωρίς σκάψιμο, χωρίς σκόνες, χωρίς ταλαιπωρία. Ο σωλήνας επενδύεται εσωτερικά με εποξική ρητίνη, η οποία γεμίζει σπασίματα και ρωγμές και η εργασία τελειώνει σε λίγες μόνο ώρες.

επισκευή σπασμένου σωλήνα αποχέτευσης
κατά τη διάρκεια των εργασιών

Το σπάσιμο του σωλήνα ήταν μεγάλο, οπότε χρειάστηκαν 3 στρώσεις εποξικής ρητίνης για να στεγανοποιηθεί πλήρως ο σωλήνας. To τελικό αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό, τα νερά σταμάτησαν να τρέχουν αμέσως μετά την επισκευή, η οποία κράτησε 5 ώρες και επιπλέον δόθηκε στους ιδιοκτήτες εγγύηση 10 ετών!

επισκευή σπασμένου σωλήνα αποχέτευσης
τελικό αποτέλεσμα

 Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως έγινε η συγκεκριμένη επισκευή του σπασμένου σωλήνα αποχέτευσης με την μέθοδο Brush Coating. Επισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube για να δείτε αναλυτικά όλες τις τεχνικές μας.

Εμείς στον υδραυλικό διαθέτουμε την τεχνογνωσία για την αποτελεσματική και καθαρή επισκευή κάθε βλάβης στην αποχέτευση. Επίσης διαθέτουμε υπηρεσία μηνιαίας συντήρησης και ελέγχου της αποχέτευσης της οικίας, του εξοχικού, του γραφείου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση