Επισκευή λούκια

επισκευή λούκια

Η διαρροή στους σωλήνες υδρορροής (λούκια), είναι ένα φαινόμενο που συναντάμε συχνά, κυρίως μετά από μεγάλες βροχοπτώσεις. Το κύριο πρόβλημα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το σπάσιμο των σωλήνων ή η έλλειψη στεγανοποίησης στο σημείο αποστράγγισης των βρόχινων νερών. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ποτίζει τελικά ο τοίχος νερό και να εμφανίζεται έντονη υγρασία κυρίως στο ταβάνι του από κάτω ορόφου.

Ο έλεγχος για τον εντοπισμό της αιτίας της υγρασίας, γίνεται είτε με θερμική κάμερα, είτε με κάμερα ενδοσκοπική ή αποχέτευσης. Με αυτόν τον τρόπο εντοπίζουμε το ακριβές σημείο που η υδρορροή παρουσιάζει πρόβλημα.

Η στεγανοποίηση ή η επισκευή στα λούκια είναι πλέον μια εύκολη διαδικασία, χωρίς να χρειάζεται να σπάσουμε κάποιο πλακάκι από το μπαλκόνι μας ή να σκάψουμε. Η επισκευή γίνεται εσωτερικά με εποξική ρητίνη, σε λίγη ώρα, με εγγύηση εργασιών 10 έτη!

πριν την επισκευή

πρώτη εφαρμογή ρητίνης

Βέβαια για να βρίσκονται πάντα τα λούκια του κτιρίου σε άριστη κατάσταση, θα πρέπει να υπάρχει πρόληψη. Χρειάζεται να γίνεται καθαρισμός από φύλλα και άλλες ακαθαρσίες σε τακτά χρονικά διαστήματα. Το συνεργείο του Υδραυλικού διαθέτει όλον τον σύγχρονο εξοπλισμό και το πιστοποιημένο προσωπικό για τον έλεγχο και την επισκευή στα λούκια του κτιρίου σας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εύρεση του ακριβούς σημείου της βλάβης στον σωλήνα μια υδρορροής με την κάμερα αποχέτευσης. Επισκεφτείτε και το κανάλι μας στο Youtube για να δείτε αναλυτικά όλες τις τεχνικές μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση