Επισκευή σωλήνα αποχέτευσης στο Περιστέρι

επισκευή αποχέτευσης περιστέρι

Στο παρακάτω παράδειγμα εργασιών μας βλέπετε την επισκευή κάθετου σωλήνα κεντρικής αποχέτευσης στο Περιστέρι. Ο σωλήνας είχε ρωγμές και σπασίματα σε αρκετά σημεία. Η υγρασία στα ταβάνια των διαμερισμάτων ήταν η αφορμή να μας καλέσουν οι ιδιοκτήτες. Η τοποθέτηση κάποιων λάθος υλικών στην αρχική κατασκευή σε συνδυασμό με την παλαιότητα του κτιρίου, ήταν η αιτία της συγκεκριμένης βλάβης.

Η παλαιότητα ενός κτιρίου συνήθως αρκεί για να εμφανιστούν βλάβες στα υδραυλικά του. Ο έλεγχος υγρασίας με θερμική κάμερα, σε τακτά χρονικά διαστήματα, θα μας απαλλάξει από δυσάρεστες εκπλήξεις και απρόοπτα κόστη. Μάθετε περισσότερα για την θερμική κάμερα εδώ.

Η επισκευή του σωλήνα αποχέτευσης στο Περιστέρι έγινε με την τεχνική Spray Poxy. Το Spray Poxy είναι μία από τις σύγχρονες τεχνικές χωρίς σκάψιμο που χρησιμοποιούμε στο ydravlikos.gr. Χωρίς σκάψιμο και ταλαιπωρία, η βλάβη αποκαθίσταται σε λίγες ώρες και ο παλιός σωλήνας γίνεται καινούριος και έτοιμος για χρήση. Μάθετε περισσότερα για το spray poxy εδώ.

Επισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube για να δείτε αναλυτικά όλες τις τεχνικές μας.

επισκευή αποχέτευσης περιστέρι

Εμείς στον υδραυλικό διαθέτουμε την τεχνογνωσία για την αποτελεσματική και καθαρή επισκευή κάθε βλάβης σε αποχέτευση, υδρορροές, σωλήνες πισίνας. Επίσης διαθέτουμε υπηρεσία μηνιαίας συντήρησης και ελέγχου της αποχέτευσης της οικίας, του εξοχικού, του γραφείου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση