Διαρροή νερού εντοπισμός

διαρροή νερού εντοπισμός

Η διαρροή νερού στο υδραυλικό δίκτυο του σπιτιού μας αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά, μόνο αν γίνει άμεσα και με ακρίβεια ο εντοπισμός του σημείου της βλάβης.

Τις περισσότερες φορές η διαρροή νερού γίνεται αντιληπτή μετά από καιρό, όταν έχει εμφανιστεί υγρασία σε τοίχους, οροφές ή δάπεδα και χωρίς να γνωρίζουμε από που προέρχεται. Ο φόβος του σκαψίματος ή της αποξήλωσης των πλακιδίων, προκειμένου να εντοπίσουμε το πρόβλημα, μας προβληματίζει και μας απωθεί από το να προχωρήσουμε αμέσως στην επισκευή.

διαρροή νερού εντοπισμός
έλεγχος με θερμοκάμερα

Στο παρακάτω παράδειγμα εργασιών μας σε διαμέρισμα στη περιοχή της Γλυφάδας, ο ένοικος μας κάλεσε για πρόβλημα διαρροής νερού στην κουζίνα η οποία είχε δημιουργήσει μεγάλη ζημιά στο ταβάνι του αποκάτω διαμερίσματος. Προκειμένου να μη σκαφτεί όλο το πάτωμα της κουζίνας, η διαρροή νερού είχε αφεθεί χωρίς επισκευή και χωρίς να έχει γίνει ο εντοπισμός της πηγής της διαρροής.

Η λύση δόθηκε άμεσα από τους τεχνικούς μας!

μέτρηση με γεώφωνο

Αρχικά πραγματοποιήθηκε έλεγχος με θερμική κάμερα, όπου σκανάροντας τον χώρο διαπιστώθηκε το σημείο από το οποίο προέρχεται η διαρροή.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έλεγχος και με γεώφωνο, το οποίο λειτουργεί ‘ακούγοντας’ τη ροή του νερού και επαληθεύτηκε το σημείο διαρροής που είχε υποδείξει ήδη η θερμική κάμερα.

Σκάφτηκε το σημείο και η διαρροή του σωλήνα ήταν ακριβώς εκεί και η μόνη ζημιά που χρειάστηκε να κάνουμε ήταν να αποξηλωθούν 3 πλακάκια. Ο σωλήνας επισκευάστηκε επιτόπου και η διαρροή του νερού σταμάτησε αμέσως, χάρις στα σύγχρονα εργαλεία με τα οποία ο εντοπισμός της βλάβης γίνεται πολύ εύκολα.

ελάχιστο σκάψιμο για την επισκευή
η πηγή της διαρροής νερού

Ο εντοπισμός της αιτίας για την διαρροή νερού γίνεται άμεσα Χωρίς Σκάψιμο, Χωρίς αποξήλωση πλακιδίων από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας.

Δείτε παρακάτω στο σχετικό βίντεο την εργασία που έγινε από το συνεργείο μας:

Εμείς στο www.o-ydravlikos.gr χρησιμοποιούμε όλα τα σύγχρονα εργαλεία και τεχνικές για τον εντοπισμό κάθε είδους βλάβης στους σωλήνες αποχέτευσης, ύδρευσης ή υδρορροών. Ακολουθεί η εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων επισκευής σωλήνων ΧΩΡΙΣ σκάψιμο. Επισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube για να δείτε αναλυτικά όλες τις τεχνικές μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση