Βρύση χωρίς πίεση

βρύση χωρίς πίεση

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα χαμηλής πίεσης νερού στο σπίτι σας?

Πολλές φορές όταν ανοίγετε τη βρύση- μπαταρία της κουζίνας ή του μπάνιου, το νερό έχει τόσο χαμηλή πίεση, που είναι δύσκολο να πλύνετε τα πιάτα , τα χέρια σας, ακόμα και να ξεπλύνετε τα μαλλιά σας.

Οι αιτίες για τη χαμηλή πίεση της βρύσης- μπαταρίας της κουζίνας ή του μπάνιου ποικίλουν και παρουσιάζονται με διαφορετικούς τρόπους.

Η κυριότερη και η πιο συνήθης αιτία για τη χαμηλή πίεση της βρύσης- μπαταρίας της κουζίνας ή του μπάνιου είναι να έχει βουλώσει το φίλτρο της βρύσης -μπαταρίας από άλατα ή χαλίκια.

Μία ακόμη συνήθης αιτία για τη χαμηλή πίεση της βρύσης- μπαταρίας της κουζίνας ή του μπάνιου είναι ο ρυθμιστής πίεσης, όπου μπορεί να σταματήσει να δουλεύει.

Επίσης οι βαλβίδες νερού μπορεί να μετακινηθούν και να απενεργοποιηθούν, έτσι ώστε να επηρεαστεί όλο το σύστημα ροής του σπιτιού και να επηρεάσει την πίεση της βρύσης- μπαταρίας της κουζίνας ή του μπάνιου.

Ο υδραυλικός μπορεί να αντικαταστήσει την βρύση – μπαταρία, να καθαρίσει τα φίλτρα των μπαταριών του σπιτιού, να αντικαταστήσει ή και να ρυθμίσει τον ρυθμιστή πίεσης της βρύσης – μπαταρίας και να μας ενημερώσει για τη σωστή λειτουργία και συντήρηση της βαλβίδας του νερού.

μπαταρία με σωστή πίεση στον νιπτήρα

Δεδομένου ότι η αιτία μιας τέτοιας βλάβης της βρύσης – μπαταρίας μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους, καλό θα είναι να εμπιστευτείτε έναν επαγγελματία ώστε να γίνει σωστή επισκευή, χωρίς τη πιθανότητα να προκληθεί αργότερα μεγαλύτερη και πιο δαπανηρή βλάβη στη βρύση – μπαταρία.

Η εταιρεία μας o-ydravlikos.gr είναι πάντα στη διάθεσή σας για άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση.

Τον Υδραυλικό στηρίζει

Ο Μάστορας

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση