Αποχετεύσεις

αποχετεύσεις ο υδραυλικός

Η ύπαρξη τρεχούμενου νερού σε ένα κτίριο (ύδρευση) είναι το ίδιο σημαντική, όσο και η απομάκρυνση του χρησιμοποιημένου νερού (αποχέτευση). Στις αποχετεύσεις χρησιμοποιούνται διάφοροι τύποι σωλήνων, ανάλογα με τη χρονολογία που εγκαταστάθηκαν και από το είδος χρήσης τους.

αποχετεύσεις
άνοιγμα στην ένωση των σωλήνων

Στις αποχετεύσεις έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι σήμερα σωλήνες πλαστικοί, πήλινοι, μαντεμένιοι, τσιμεντένιοι και από αμίαντο. Η διατομή των σωλήνων μπορεί να είναι από Φ32 έως Φ200.

Μετά από χρόνια χρήσης, οι αποχετεύσεις παθαίνουν βλάβες για διάφορους λόγους. Σπασίματα ή ραγίσματα συναντάμε κυρίως στους πήλινους και τσιμεντένιους σωλήνες. Οι πλαστικοί και μαντεμένιοι σωλήνες εμφανίζουν κυρίως ανοίγματα στις ενώσεις τους. Ο έλεγχος της βλάβης σε κάθε περίπτωση πραγματοποιείται με κάμερα αποχετεύσεων.

Εμείς στο www.o-ydravlikos.gr αναλαμβάνουμε την επισκευή και αποκατάσταση, κάθε είδους ζημιάς στις αποχετεύσεις κάθε κτηρίου. Με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, αλλά κυρίως με τις σύγχρονες τεχνικές επισκευής, αναλαμβάνουμε τη στεγανοποίηση και επισκευή όλων των σωλήνων αποχέτευσης, χωρίς σκάψιμο, μέσα σε μία μόνο μέρα, χωρίς να μπούμε καν στην οικία σας και μάλιστα με γραπτή εγγύηση.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο παράδειγμα επισκευής αποχέτευσης από την ταράτσα, με την μέθοδο Brush Coating. Επισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube για να δείτε αναλυτικά όλες τις τεχνικές που εφαρμόζουμε για επισκευή στις αποχετεύσεις κάθε τύπου.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση