Αποφράξεις με κάμερα

αποφράξεις με κάμερα

Οι αποφράξεις με κάμερα είναι η πιο άμεση και αποτελεσματική μέθοδος για την αντιμετώπιση της βουλωμένης αποχέτευσης και των δυσάρεστων οσμών στην αποχέτευσή μας. Η κάμερα εισέρχεται στο εσωτερικό του σωλήνα εντοπίζοντας με ακρίβεια την αιτία του προβλήματος. Μία πολύ συχνή αιτία του φραξίματος ενός σωλήνα αποχέτευσης είναι οι ρίζες των δέντρων, αν πρόκειται για οριζόντιο σωλήνα. Μετά είναι τα αντικείμενα που πετιούνται μέσα στην αποχέτευση που δεν μπορούν να διαλυθούν ή να απομακρυνθούν, π.χ. χαρτιά. Τέλος είναι το σπάσιμο ή η καθίζηση του σωλήνα αποχέτευσης.

ρίζα που βγήκε από υδρορροή

Σε κάθε περίπτωση, η απόφραξη του σωλήνα αποχέτευσης, γίνεται με τα πιο σύγχρονα μέσα και με εξειδικευμένες ενδοσκοπικές κάμερες. Με τις αποφράξεις με κάμερα ελέγχεται όλος ο σωλήνας για τυχόν ραγίσματα ή σπασίματα, τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε διαρροές ή νέο φράξιμο της αποχέτευσης.

Εμείς στον Υδραυλικό διαθέτουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές επισκευής σωλήνων αποχέτευσης, με σύγχρονα μηχανήματα, ΧΩΡΙΣ σκάψιμο, ΧΩΡΙΣ θόρυβο, ΧΩΡΙΣ ταλαιπωρία.

Επισκεφτείτε το κανάλι μας στο YouTube  για να δείτε όλες τις μεθόδους αποκατάστασης σωλήνων για αποχέτευση, υδρορροές ή πισίνες.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο παράδειγμα απόφραξης από ρίζα δέντρου:

https://youtube.com/shorts/Ja5t-Qi8DuM?feature=share

Επίσης διαθέτουμε υπηρεσία μηνιαίας συντήρησης και ελέγχου της αποχέτευσης της οικίας, του εξοχικού, του γραφείου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση