Άμεση αφύγρανση χώρου

άμεση αφύγρανση

Η άμεση αφύγρανση ενός χώρου με επαγγελματικά μηχανήματα είναι μία εργασία που κρίνεται απαραίτητη σε διάφορες περιπτώσεις αντιμετώπισης υδραυλικών και όχι μόνο προβλημάτων. Για παράδειγμα, αν παρατηρείτε υγρασία ή και μούχλα σε τοίχους ή οροφές, ο κυριότερος λόγος είναι η βλάβη (σπάσιμο ή ράγισμα) σε σωλήνες αποχέτευσης γειτονικών διαμερισμάτων ή στην κεντρική αποχέτευση της πολυκατοικίας. Πολύ συχνά συμβαίνει η διαρροή νερού να είναι κρυφή και να διαπιστωθεί μετά από καιρό, όταν αρχίζει η ορατή διάβρωση στην τοιχοποιία.

αφύγρανση χώρου
φθορές από διάβρωση και μούχλα εξαιτίας της υγρασίας

Άλλες φορές πάλι μία ξαφνική πλημμύρα από βροχή ή μια μεγάλη διαρροή νερού από αμέλεια, ή από ξαφνική βλάβη στα υδραυλικά, μπορεί να γεμίσει με νερό τα ξύλινα δάπεδα ενός σπιτιού και αυτά να φουσκώσουν. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, η άμεση αφύγρανση του χώρου είναι απαραίτητο στάδιο για μια ολοκληρωμένη αποκατάσταση των ζημιών. Ευτυχώς υπάρχουν σύγχρονα εργαλεία και για αυτό.

επαγγελματικός αφυγραντήρας

Οι επαγγελματικοί αφυγραντήρες έχουν τη δυνατότητα να απορροφούν όλη την υγρασία από τοίχους και πατώματα και να στεγνώνουν το χώρο σε λίγες μόνο μέρες, προετοιμάζοντας κατάλληλα το χώρο  για αποκατάσταση των ζημιών στους τοίχους και στις οροφές που μας έχει προκαλέσει το νερό!

Η αφύγρανση του χώρου γίνεται συνήθως μετά την επισκευή των υδραυλικών η οποία θα σταματήσει την διαρροή νερού και πάντα πριν τις εργασίες για επισκευή πατωμάτων, εφαρμογή μονωτικών υλικών, επισκευή σοβά ή εργασίες ελαιοχρωματισμού.

άμεση αφύγρανση

Αν παρατηρείτε υγρασία σε τοίχο, οροφή ή δάπεδο στην κατοικία σας, εμείς στο www.o-ydravlikos.gr χρησιμοποιούμε όλα τα σύγχρονα εργαλεία και τεχνικές για τον εντοπισμό κάθε είδους βλάβης στους σωλήνες αποχέτευσης, ύδρευσης ή υδρορροών. Ακολουθεί η εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων επισκευής σωλήνων ΧΩΡΙΣ σκάψιμο και η άμεση αφύγρανση χώρου με επαγγελματικούς αφυγραντήρες για την ολοκληρωμένη αποκατάσταση των ζημιών. Επισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube για να δείτε αναλυτικά όλες τις τεχνικές μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση