Αλλαγή αποχέτευσης σε πολυκατοικία

αλλαγή αποχέτευσης πολυκατοικία

Σε περίπτωση που υπάρχει σπάσιμο, ρωγμή ή άνοιγμα στον σωλήνα κεντρικής αποχέτευσης μιας πολυκατοικίας, η μοναδική λύση μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν να γίνει η αλλαγή της αποχέτευσης στην πολυκατοικία. Η εργασία αυτή που κρατούσε κάποιες μέρες, απαιτούσε να σκάψουμε ή να σπάσουμε τα μπάνια ή τις κουζίνες των διαμερισμάτων, καθώς και σημεία των κοινόχρηστων χώρων.

Αυτός ο τρόπος επισκευής όμως, ευτυχώς, δεν είναι η μοναδική λύση επισκευής. Σήμερα, με τις σύγχρονες μεθόδους επισκευής αποχετεύσεων που υπάρχουν, ΔΕΝ γίνεται αλλαγή αποχέτευσης στην πολυκατοικία αν είναι σπασμένη, ΑΛΛΑ γίνεται η επισκευή της εσωτερικά, χωρίς να σκάψουμε ή να σπάσουμε το παραμικρό. Με τίς σύγχρονες μεθόδους επισκευής που χρησιμοποιεί και το συνεργείο μας, στεγανοποιούμε τους σωλήνες εσωτερικά με εποξική ρητίνη. Η ρητίνη εφαρμόζεται σε όσες στρώσεις χρειάζεται ώστε να καλυφθεί κάθε σπάσιμο, ρωγμή ή άνοιγμα και ο σωλήνας γίνεται σαν καινούριος, μέσα σε λίγες ώρες!

Στο παρακάτω παράδειγμα εργασιών μας, μας κάλεσαν για έλεγχο σε πολυκατοικία στο Κερατσίνι. Κάποιοι ένοικοι αντιμετώπιζαν έντονο πρόβλημα υγρασίας στα διαμερίσματά τους. Μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με κάμερα αποχέτευσης, εντοπίστηκαν σπασίματα σε 3 διακλαδώσεις (ΤΑΦ) στην κεντρική στήλη αποχέτευσης των κουζινών.

αλλαγή αποχέτευσης πολυκατοικία
εικόνα του σπασίματος των ταφ με την κάμερα αποχέτευσης

Το άγχος των ενοίκων ήταν πώς θα γινόταν η αλλαγή της αποχέτευσης στην πολυκατοικία, με το μικρότερο κόστος και την λιγότερη αναστάτωση. Οι περισσότερες προσφορές επισκευής που πήραν περιλάμβαναν σπάσιμο πατωμάτων και σκάψιμο στις 3 κουζίνες, έως τα ΤΑΦ της κεντρικής αποχέτευσης και αντικατάστασή τους. Εργασίες που απαιτούν μέρες, μεγάλη ταλαιπωρία και βέβαια μεγάλο συνολικό κόστος επισκευής και αποκατάστασης.

Εμείς στο www.o-ydravlikos.gr προτείναμε την εσωτερική επισκευή του σωλήνα, χωρίς σκάψιμο, με λιγότερο συνολικό κόστος και μέσα σε 1 ημέρα η επισκευή ολοκληρώθηκε. Η εργασία πραγματοποιήθηκε χρησιμοποιώντας τις σύγχρονες μεθόδους στεγανοποίησης με ρητίνη. Αρχικά καθαρίστηκε πολύ καλά ο σωλήνας από λίπη και γρέζια για να μπορέσει η εποξική ρητίνη να εφαρμοστεί σωστά.

Στη συνέχεια έγινε η εφαρμογή της ρητίνης στη κεντρική αποχέτευση με την μέθοδο του BRUSH COATING, δηλαδή η επάλειψη της ρητίνης στα τοιχώματα του σωλήνα με ειδικές βούρτσες.

αλλαγή αποχέτευσης πολυκατοικία
εφαρμογή της ρητίνης με Brush Coating

Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό και μάλιστα με γραπτή εγγύηση προς τους ένοικους 10 ετών!

τελικό αποτέλεσμα

Δείτε παρακάτω και το σχετικό βίντεο της επισκευής και επισκεφτείτε και το κανάλι μας στο Youtube για να δείτε αναλυτικά όλες τις τεχνικές μας.

Εμείς στον υδραυλικό διαθέτουμε την τεχνογνωσία για την αποτελεσματική και καθαρή επισκευή κάθε βλάβης στην αποχέτευση πολυκατοικίας. Επίσης διαθέτουμε υπηρεσία μηνιαίας συντήρησης και ελέγχου της αποχέτευσης της οικίας, του εξοχικού, του γραφείου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση