Υγρασία στο σπίτι

υγρασία στο σπίτι

Συχνά παρατηρούμε υγρασία στο σπίτι, η οποία αδυνατούμε να καταλάβουμε από που προκύπτει.

Πολλές φορές, σαν πρώτη αντίδραση,  καταφεύγουμε στο να  ξύνουμε και να βάφουμε το τοίχο όπου έχει δημιουργηθεί  μούχλα ή  υγρασία, με αποτέλεσμα μετά από μικρό διάστημα να παρουσιάζεται ξανά.  Το μόνο που καταφέρνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η προσωρινή και επιφανειακή αντιμετώπιση του προβλήματος και όχι ο εντοπισμός και η επισκευή του κύριου αίτιου παρουσίασης της υγρασίας.

Ανασταλτικός παράγοντας για έναν τέτοιο έλεγχο αποτελεί ο φόβος του σκαψίματος στο σπίτι μέχρι να εντοπιστεί η διαρροή και φυσικά το κόστος της επισκευής όλων των μερεμετίων που θα προκαλέσει μια τέτοια ενέργεια.

Υπάρχει όμως τρόπος ελέγχου και εντοπισμού μιας διαρροής χωρίς να χρειαστεί σκάψιμο- γκρέμισμα στο σπίτι. Ο έλεγχος αυτός γίνεται με τη χρήση ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ

Η θερμική κάμερα είναι κάμερα κινούμενης εικόνας, ανιχνεύει την εκπομπή θερμικής ακτινοβολίας και παράγει οπτική απεικόνιση της θερμοκρασίας με χρώματα. Το ψυχρό απεικονίζεται με μπλέ χρώμα, τα πιο θερμά σημεία απεικονίζονται με κόκκινο χρώμα και με κίτρινο έως άσπρο τα πολύ θερμά σημεία.

Στο https://o-ydravlikos.gr/ παρέχουμε τους κατάλληλους υδραυλικούς και τεχνικούς για τον έλεγχο και διάγνωση κάθε αφανούς ή εμφανούς διαρροής, χωρίς σκαψίματα και γκρεμίσματα τοίχων.

Επιπλέον οι τεχνικοί μας, σας προτείνουν και επισκευάζουν τη διαρροή σας άμεσα με τη μικρότερη δυνατόν ή και καθόλου δημιουργία μερεμετίων.

Τον Υδραυλικό στηρίζει

Ο Μάστορας

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση