Καθαρισμός του σωλήνα αποχέτευσης κουζίνας

καθαρισμός σωλήνα αποχέτευσης κουζίνας

Ο καθαρισμός του σωλήνα αποχέτευσης κουζίνας είναι μια συχνά ζητούμενη εργασία, γιατί η συσσώρευση λίπους και υπολειμμάτων φαγητού τον φράζει συχνά.

 Η αποχέτευση και συγκεκριμένα ο νεροχύτης πολλών νοικοκυριών γίνεται αποδέκτης των υπολειμμάτων φαγητών, λιπών και διαφόρων σκουπιδιών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το λίπος να προσκολλάται στα τοιχώματα του σωλήνα, να συσσωρεύεται με το χρόνο και τελικά να φράσσεται ο σωλήνας.

Έτσι παρατηρείται στη κουζίνα μας να αναδύεται μία όχι και τόσο ευχάριστη μυρωδιά, ενώ διαπιστώνεται και δυσκολία του νερού να φύγει από το νεροχύτη.

Σωλήνας αποχέτευσης με συσσώρευση λίπους

Σε αυτή τη περίπτωση γίνεται καθαρισμός του σωλήνα με ειδικό μηχάνημα, το οποίο εισέρχεται στον σωλήνα και με ειδικά τριβεία τον καθαρίζει από λίπη, άλατα ή άλλα υλικά. Ο καθαρισμός του σωλήνα αποχέτευσης κουζίνας συνιστάται να γίνεται κάθε χρόνο προληπτικά, προς αποφυγή διαρροών και σπασιμάτων που μπορούν να προκύψουν από την συσσώρευση των ρύπων στα τοιχώματα του σωλήνα.

Σωλήνας αποχέτευσης μετά τον καθαρισμό από το συνεργείο μας

Εμείς στον υδραυλικό  διαθέτουμε τους κατάλληλους τεχνικούς για τον έλεγχο των σωληνώσεων και τον αποτελεσματικό καθαρισμό τους. Επίσης διαθέτουμε υπηρεσία μηνιαίας συντήρησης και ελέγχου της αποχέτευσης της οικίας, του εξοχικού, του γραφείου σας.

Επισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube για να δείτε όλες τις τεχνικές που εφαρμόζουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση