Βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα

βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα

Βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα

ΚΑΛΕΣΤΕ

Κάλεσε τώρα στο 698-80-54-006 για να βρεις άμεση λύση για όλες τις  βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα και τα προβλήματα του. Ο o-ydravlikos.gr έχει συγκεντρώσει για εσένα τις πιο συνηθισμένες βλάβες  ηλεκτρικού θερμοσίφωνα. Είναι εδώ για να σου δώσει την καλύτερη, γρηγορότερη και πιο αξιόπιστη λύση. Βάλε τέλος σε όλες τις βλάβες και προβλήματα του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα τώρα με ένα τηλέφωνο στο 698-80-54-006. Μην περιμένεις άλλο.

 
ΚΑΛΕΣΕ ΤΩΡΑ

..στο 698-80-54-006 για να έρθουμε στο χώρο σου αμέσως και να διορθώσουμε τη ζημία του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα γρήγορα και οικονομικά.

Απόφυγε τα προβλήματα του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα τώρα.

Επωφελήσου

…και εσύ από τις μοναδικές μας τιμές και κάνε μία συντήρηση του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα τώρα. Διαφορετικά διόρθωσε τη βλάβη με μόνο ένα τηλεφώνημα στο 698-80-54-006.

 
Χρήσιμες συμβουλές

Παρακάτω έχουμε μαζέψει για εσένα κάποιες χρήσιμες συμβουλές. Θα σε βοηθήσουν να συντηρήσεις ή να επισκευάσεις άμεσα τον ηλεκτρικό σου θερμοσίφωνα, με μόνο ένα τηλεφώνημα στο 698-80-54-006.

Στο προηγούμενο άρθρο αναλύσαμε κάποια γενικά πράγματα για τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα. Γράψαμε επίσης για τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα Nobel.

Στο σημερινό άρθρο θα αναλύσουμε τις συνήθεις βλάβες ενός ηλεκτρικού θερμοσίφωνα. Ποια προβλήματα προκύπτουν από κακή χρήση και μη συντήρηση. Ανεξάρτητα με τη μάρκα, ή τα λίτρα ή τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Οι παρακάτω βλάβες είναι συνηθισμένα προβλήματα που συμβαίνουν στους περισσότερους ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες.

Πως θα καταλάβουμε περισσότερο τα προβλήματα και τις βλάβες ενός ηλεκτρικού θερμοσίφωνα; Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αναλύσουμε είναι να δούμε ποια είναι τα πολύ βασικά μέρη ενός ηλεκτρικού θερμοσίφωνα. Από τι αποτελείται και τα επιμέρους τμήματα που τον απαρτίζουν.

Διάβασε προσεχτικά:

  1. Από τι αποτελείται ένας ηλεκτρικός θερμοσίφωνας
  2. Ανοίγει η βαλβίδα του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα
  3. Δεν ζεσταίνει νερό ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας
  4. Ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας στάζει
  5. Δεν ανάβει το λαμπάκι στον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα
  6. Κάνει θόρυβο ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας
  7. Μπορεί να σκάσει ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας
  8. Ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας κρυώνει γρήγορα
  9. Πως να αδειάσω το νερό από τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα
  10. Σε πόση ώρα ζεσταίνει ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας
  11. Στάζει ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας από την αντίσταση
  12. Τρύπιος ηλεκτρικός θερμοσίφωνας
1. Από τι αποτελείται ένας ηλεκτρικός θερμοσίφωνας;

Ένας ηλεκτρικός θερμοσίφωνας αποτελείται από τα παρακάτω εξαρτήματα:

  • Μεταλλικό Δοχείο : Το μεταλλικό κυλινδρικό δοχείο στο οποίο μέσα εκεί υπάρχει και ζεσταίνεται το νερό. Τα ειδικά  θερμομονωμένα τοιχώματα του το βοηθούν να κρατάει το νερό ζεστό.
  • Αντίσταση : Η αντίσταση η οποία βρίσκεται στο κέντρο του δοχείου, η οποία χρησιμοποιείται για να ζεστάνει το νερό. Η αντίσταση είναι συνδεδεμένη με το ρεύμα. Εναλλακτικά υπάρχει το ηλεκτρομπόιλερ, το οποίο δε χρησιμοποιεί την ηλεκτρική αντίσταση για να ζεστάνει το νερό. Μέσω ειδικής κατασκευής ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας συνδέεται κατευθείαν με το δίκτυο θέρμανσης. Με αυτόν τον τρόπο παράγεται το ζεστό νερό, κατά τη λειτουργία του καλοριφέρ.
  • Θερμοστάτης : Ο θερμοστάτης είναι το εξάρτημα του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα, το οποίο συνήθως είναι ρυθμιζόμενο στους 60 βαθμούς κελσίου. Χρησιμεύει για να ρυθμίζει τη θερμοκρασία του νερού.  Όταν το νερό φτάσει στην επιθυμητή θερμοκρασία που έχουμε ρυθμίσει, τότε ο θερμοσίφωνας κλείνει μέσω του θερμοστάτη, ο οποίος καταλαβαίνει ότι το νερό είναι έτοιμο.
  • Παροχές : Οι παροχές και η σύνδεση ενός ηλεκτρικού θερμοσίφωνα είναι το ζεστό, κρύο νερό και το ρεύμα του. Για κάθε κατανάλωση ζεστού νερού, ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας όπως είπαμε είναι συνδεδεμένος και με την παροχή του κρύου νερού για αυτόματη αναπλήρωση.
  • Βαλβίδα Ασφαλείας : Η βαλβίδα ασφαλείας είναι το εξάρτημα του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα, το οποίο τοποθετείται στο άνω μέρος του δοχείου. Η χρησιμότητά της είναι να ανοίγει και να απελευθερώνει το νερό. Αυτό γίνεται όταν η πίεση του μέσα στο δοχείο ξεπεράσει κάποια συγκεκριμένα bar, ανάλογα με τον κατασκευαστή.

Τώρα που αναλύσαμε τα βασικά μέρη ενός ηλεκτρικού θερμοσίφωνα, πάμε να δούμε ποιες είναι οι κυριότερες και σημαντικότερες βλάβες και προβλήματα. Υπάρχουν διάφορα σημάδια τα οποία μαρτυρούν ότι ο θερμοσίφωνας μας θέλει αλλαγή, η συντήρηση, ή προμηνύει κάποια εσωτερική ή εξωτερική βλάβη.

Κάλεσε τώρα στο 698-80-54-006 ή στείλε μας ένα μήνυμα στο Εmail ή στο Facebook.

 
2. Ανοίγει η βαλβίδα του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα

Όλοι οι ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες έχουν μία βαλβίδα ασφαλείας ή βαλβίδα εκτόνωσης πίεσης και θερμοκρασίας. Η βαλβίδα ασφαλείας του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα συνδέεται με την παροχή του κρύου νερού και συνήθως είναι μονής κατεύθυνσης. Αυτό σημαίνει ότι η πορεία του νερού πηγαίνει προς μία κατεύθυνση, μόνο προς τη φορά του θερμοσίφωνα.  Η χρησιμότητά της χωρίζεται σε 2 περιπτώσεις:

Ο ρόλοι της βαλβίδας ασφαλείας
Πρώτος ρόλος
  • Ο πρώτος ρόλος της βαλβίδας ασφαλείας είναι να ανοίγει και να απελευθερώνει το νερό έξω από το θερμοσίφωνα. Αυτό συμβαίνει όταν η πίεση στο εσωτερικό του έχει αυξηθεί πολύ. Είναι ένα απαραίτητο εξάρτημα σε όλους τους θερμοσίφωνες. Ο σκοπός του είναι να εμποδίζει την καταστροφή του θερμοσίφωνα από τις πολύ υψηλές πιέσεις που μπορεί να αναπτυχθούν στο εσωτερικό του. Ανοίγει η βαλβίδα ασφαλείας του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα όταν το όριο πίεσης ξεπεράσει τα 6 με 10 bar. Οι κατασκευαστικές εταιρείες θερμοσίφωνα ορίζουν συγκεκριμένο τύπο βαλβίδας, σε περίπτωση που θα πρέπει να αντικαταστήσετε το εξάρτημα αυτό. Όταν ανοίγει η βαλβίδα ασφαλείας και υπάρχει διαρροή, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να την ταπώνουμε ή να την αφαιρούμε. Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο. Άλλες 2 ιδιότητες του νερού, οι οποίες ανοίγουν τη βαλβίδα ασφαλείας είναι:
    • ότι πρώτον το νερό είναι ασυμπίεστο και
    • δεύτερον μόλις το θερμάνουμε αυτό διαστέλλεται. Ο συνδυασμός αυτών των 2, ανοίγουν τη βαλβίδα ασφαλείας.

Επίσης όταν ανοίγει η βαλβίδα ασφαλείας,  προστατεύουμε τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα και το υπόλοιπο δίκτυο του σπιτιού μας, όπως σωληνώσεις, μπαταρίες και βάνες.

Δεύτερος ρόλος
  • Ο δεύτερος και επίσης σημαντικός λόγος για τον οποίο χρησιμοποιείται η βαλβίδα ασφαλείας είναι να μην αφήvει το νερό να επιστρέψει στο δίκτυο. Με αυτόν τον τρόπο απομονώνουμε τον δοχείο του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα από το δίκτυο. Έτσι το δοχείο δεν αδειάζει όταν κλείσουμε το διακόπτη του νερού.

Οι βλάβες και τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν στη βαλβίδα ασφαλείας του θερμοσίφωνα έχουν να κάνουν με τα όρια της πίεσης. Επίσης έχει να κάνει και με τα όρια πίεσης του νερού στο κεντρικό δίκτυο ύδρευσης. Οι αυξομειώσεις της πίεσης στο κεντρικό δίκτυο ύδρευσης κατά τη διάρκεια του 24ώρου, μπορεί να αναγκάζουν τη βαλβίδα να ανοιγοκλείνει. Αυτί γίνεται για την προστασία και την καλή λειτουργία του θερμοσίφωνα.

Αν χάνει η βαλβίδα ασφαλείας κάλεσε τώρα στο 698-80-54-006 ή στείλε μας ένα μήνυμα στο Εmail ή στο Facebook για να έρθουμε άμεσα στο χώρο σου.

 
3. Δε ζεσταίνει νερό

Μία από τις πιο σημαντικές και αισθητές βλάβες ενός ηλεκτρικού θερμοσίφωνα είναι να μη ζεσταίνει το νερό. Αν δε ζεσταίνει νερό ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας παρότι τον έχουμε ανοιχτό πάνω από 20-25 λεπτά, τότε συνήθως είναι ο θερμοστάτης. Μερικές φορές μπορεί να είναι και κάποιο άλλο ηλεκτρολογικό πρόβλημα στις ηλεκτρικές συνδέσεις. Επίσης άλλη μία από τις συνηθισμένες βλάβες και προβλήματα του  θερμοστάτη είναι η καμένη ασφάλεια. Η ασφάλεια είναι ενσωματωμένη πάνω στον θερμοστάτη και αν χαλάσει τότε ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας δε ζεσταίνει νερό.

Άλλο ένα πολύ βασικό πρόβλημα το οποίο μπορεί να ευθύνεται για το ότι ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας δε ζεσταίνει νερό είναι η αντίσταση. Τα συνηθισμένα προβλήματα της αντίστασης είναι ότι είτε είναι καμένη, είτε έχει γεμίσει άλατα. Επιπλέον κόβεται εσωτερικά και ενώ όλα δείχνουν να δουλεύουν κανονικά, ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας δε ζεσταίνει νερό.

Μερικές βλάβες του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα φαίνεται να απαιτούν ηλεκτρολόγο. Όλοι μας οι τεχνίτες είναι έμπειροι και άρτια καταρτιζόμενοι στο χώρο των ηλεκτρικών θερμοσιφώνων. Αναλαμβάνουν όλων των ειδών τις εργασίες οι οποίες είναι σχετικές με την συντήρηση, επισκευή, αντικατάσταση και βλάβη του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα. Είτε είναι υδραυλικής είτε ηλεκτρολογικής φύσεως εργασία. π.χ Το ότι δε ζεσταίνει νερό μπορεί να οφείλεται σε πρόβλημα και υδραυλικό και ηλεκτρολογικό.

Αν δε ζεσταίνει νερό κάλεσε τώρα στο 698-80-54-006 ή στείλε μας ένα μήνυμα στο Εmail ή στο Facebook για να έρθουμε άμεσα στο χώρο σου.

 
4. Ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας στάζει

Μία ακόμη συνηθισμένη βλάβη αλλά πολύ επικίνδυνη και απαιτεί να της δώσουμε ιδιαίτερη σημασία,  είναι όταν ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας στάζει. Τις περισσότερες φορές όταν δούμε τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα να στάζει αυτό που πρέπει να κάνουμε αμέσως είναι να κλείσουμε την παροχή του νερού. Ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας αποτελείται από έναν συνδυασμό νερού και ρεύματος. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τη διαρροή για την καλύτερη προστασία μας. Μην προσπαθήσεις να φτιάξεις μόνο σου το πρόβλημα. Ακόμη και αν ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας στάζει λίγο, μπορεί η βλάβη να μεγαλώσει και να γίνει πλημμύρα. Όταν στάζει ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας ενδέχεται να είναι τρύπιο το καζάνι. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να το αντικαταστήσετε. Αν δεν ευθύνεται το καζάνι, τότε πολύ πιθανόν να είναι η βαλβίδα ασφαλείας, στην οποία μιλήσαμε πιο πάνω ή η αντίσταση για την οποία θα μιλήσουμε παρακάτω.

Αν ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας στάζει κάλεσε τώρα στο 698-80-54-006 ή στείλε μας ένα μήνυμα στο Εmail ή στο Facebook για να έρθουμε άμεσα στο χώρο σου.

 
5. Δεν ανάβει το λαμπάκι στον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα

Όταν δεν ανάβει το λαμπάκι του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στον ηλεκτρολογικό πίνακα, συνήθως η ασφάλεια του είναι καμένη. Συνήθως οι ασφάλειες καίγονται μετά από πολλά χρόνια χρήσης. Είναι πολύ ασφαλές το λαμπάκι στον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα να λειτουργεί για να μας προειδοποιεί αν ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας είναι σε λειτουργία ή όχι. Είναι μία ένδειξη ότι είναι ανοιχτός, μίας και οι περισσότεροι ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες βρίσκονται στο πατάρι και δεν είναι ορατοί.

Ανάβει το λαμπάκι στον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα αλλά δε ζεσταίνει νερό, τότε συνήθως έχει χαλάσει ο θερμοστάτης, ή η αντίσταση του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα.  Και σε αυτήν την περίπτωση το ότι δεν ανάβει το λαμπάκι στον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα ενδέχεται το πρόβλημα να είναι ηλεκτρολογικό. 

Αν δεν ανάβει το λαμπάκι στον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα κάλεσε τώρα στο 698-80-54-006 ή στείλε μας ένα μήνυμα στο Εmail ή στο Facebook για να έρθουμε άμεσα στο χώρο σου.

 
6. Κάνει θόρυβο ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας

Ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας κάνει θόρυβο διότι οι περισσότεροι κατασκευαστές δεν τοποθετούν το σωληνάκι εξόδου του ζεστού νερού στο πάνω μέρος του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα. Σε αυτό το σημείο θα γεμίσει το νερό στο 100% του όγκου του. Όμως το τοποθετούν λίγο πιο κάτω με αποτέλεσμα να πάρει μικρότερη ποσότητα νερού, περίπου 85%. Το αποτέλεσμα ένα 15% του όγκου του θερμοσίφωνα να μένει κενό με αέρα, το οποίο ανάλογα με την πίεση του νερού συμπιέζεται ή εκτονώνεται. Όταν συμπιέζεται ο αέρας, από 15% πιάνει το 5% του όγκου του θερμοσίφωνα, και μόλις ανοίξει μία βρύση και η πίεση πέσει, αυτό το 10% νερού ωθείται από τον συμπιεσμένο αέρα. Έπειτα περνώντας από την ανεπίστροφη του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα επιστρέφει στην κεντρική παροχή του νερού. Το άνοιξε κλείσε της βρύσης κάνει το νερό να παλινδρομεί και αυτή η παλινδρόμηση προκαλεί το θόρυβο του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα.

Αν κάνει θόρυβο ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας κάλεσε τώρα στο 698-80-54-006 ή στείλε μας ένα μήνυμα στο Εmail ή στο Facebook για να έρθουμε άμεσα στο χώρο σου.

 
7. Μπορεί να σκάσει ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας

Ένας ηλεκτρικός θερμοσίφωνας συνήθως χρησιμοποιεί τη βαλβίδα ασφαλείας ή βαλβίδα εκτόνωσης και πίεσης για να αποβάλει το νερό και να μη σκάσει. Η πίεση που ασκείται στο δοχείο του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα είναι συγκεκριμένη. Όταν η πίεση αυτή ξεπεραστεί τότε η βαλβίδα ασφαλείας θα ανοίξει. Συνήθως το δίκτυο ύδρευσης ΕΥΔΑΠ έχει συγκεκριμένη πίεση σε bar την οποία διανέμει στα σπίτια μας. Αν ο θερμοστάτης δε δουλέψει τότε το νερό δε θα σταματήσει στην ρυθμιζόμενη θερμοκρασία που του έχουμε ορίσει. Σε αυτή την περίπτωση δε θα ξέρει ότι πρέπει να σταματήσει στους 60 βαθμούς κελσίου με αποτέλεσμα να συνεχίζει να ζεσταίνει το νερό και ενδέχεται να σκάσει.

Αν φοβάσαι μη σκάσει ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας κάλεσε τώρα στο 698-80-54-006 ή στείλε μας ένα μήνυμα στο Εmail ή στο Facebook για να έρθουμε άμεσα στο χώρο σου.

8. Ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας κρυώνει γρήγορα

Όταν ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας κρυώνει γρήγορα, αυτό σημαίνει ότι το νερό δεν έφτασε στους επιθυμητούς βαθμούς που το έχουμε ρυθμίσει ή η αντίσταση δε ζεσταίνει. Η φθορά της αντίστασης προέρχεται από το νερό. Για να αποφύγουμε την περίπτωση ότι ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας κρυώνει γρήγορα, πρέπει να τοποθετούμε ανόδιο στην αντίσταση για να την προστατεύει από τα άλατα και να της δίνει τη μέγιστη αντοχή. Όταν λοιπόν ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας κρυώνει γρήγορα αυτό που θα πρέπει να εξετάσουμε είναι η κατάσταση της αντίστασης.

Αν ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας κρυώνει γρήγορα κάλεσε τώρα στο 698-80-54-006 ή στείλε μας ένα μήνυμα στο Εmail ή στο Facebook για να έρθουμε άμεσα στο χώρο σου.

 
9. Πως να αδειάσω το νερό από τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα

Οι παρακάτω οδηγίες είναι για να σε βοηθήσουν στο “πως να αδειάσεις το νερό από τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα”. Προσοχή σε καμία περίπτωση δε συνιστάται να κάνετε αυτή την εργασία μόνοι σας. Ο o-ydravlikos.gr είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε όλα τα προβλήματα του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα αλλά και στο “πως να αδειάσω νερό από τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα” με μόνο ένα τηλέφωνο στο 698-80-54-00.

  • Το πρώτο βήμα που απαιτείται για να αδειάσεις το νερό από τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα είναι να τον αποσυνδέσεις από την παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος.
  • Δεύτερο βήμα για να αδείασεις το νερό από τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα είναι να κλείσεις την παροχή νερού.
  • Το τρίτο βήμα είναι να ξεβιδώσεις την υδραυλική σύνδεση εισόδου νερού μαζί με τη βαλβίδα.
  • Το τέταρτο βήμα είναι να τοποθετήσεις τη μία άκρη ενός λάστιχου στην είσοδο του κρύου νερού και την άλλη άκρη να την βάλεις  στο νιπτήρα ή στην μπανιέρα.

Ξεβιδώνεις τη σύνδεση ζεστού νερού, έτσι ώστε να μπορεί να εισέλθει αέρας μέσα στη συσκευή με τη βοήθεια του οποίου θα επιτρέψει στο νερό να περάσει. Όλα τα παραπάνω βήματα έχουν να κάνουν με το πως να αδειάσω το νερό από τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα. 

Αν θέλεις να αδειάσεις το νερό από τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα κάλεσε τώρα στο 698-80-54-006 ή στείλε μας ένα μήνυμα στο Εmail ή στο Facebook για να έρθουμε άμεσα στο χώρο σου.

 
10. Σε πόση ώρα ζεσταίνει ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας

Όπως αναφέραμε και στην βλάβη “3. Δε ζεσταίνει νερό“, ένας ηλεκτρικός θερμοσίφωνας ζεσταίνει νερό συνήθως από 20-25 λεπτά. Αυτός είναι ένας πάρα πολύ καλός χρόνος για να ζεσταθεί το νερό. Αν μέσα σε αυτά τα όρια του χρόνου το νερό είναι κρύο και δεν έχει ζεσταθεί καθόλου, τότε σίγουρα ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα. Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις ελέγχουμε πρώτα το θερμοστάτη. Μετά από τον θερμοστάτη ελέγχουμε την αντίσταση. Είναι τα 2 πιο κύρια προβλήματα τα οποία ευθύνονται για το πόση ώρα ζεσταίνει ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας το νερό.

Αν καθυστερεί ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας να ζεστάνει το νερό κάλεσε τώρα στο 698-80-54-006 ή στείλε μας ένα μήνυμα στο Εmail ή στο Facebook για να έρθουμε άμεσα στο χώρο σου.

 
11. Στάζει ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας από την αντίσταση

Ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας στάζει από την αντίσταση λόγω φθοράς του εξαρτήματος. Η αντίσταση μπορεί να προκαλέσει διαρροή στον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα διότι είναι καμμένη ή έχει γεμίσει άλατα. Για να μη στάζει ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας από την αντίσταση, μία καλή πρακτική είναι να τοποθετούμε ανόδια για την αποφυγή των αλάτων από το νερό.

Αν στάζει ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας από την αντίσταση κάλεσε τώρα στο 698-80-54-006 ή στείλε μας ένα μήνυμα στο Εmail ή στο Facebook για να έρθουμε άμεσα στο χώρο σου.

 
12. Τρύπιος ηλεκτρικός θερμοσίφωνας

Όλα τα πράγματα έχουν συγκεκριμένη διάρκεια ζωής, έτσι και ένας τρύπιος ηλεκτρικός θερμοσίφωνας κάποια στιγμή θα φτάσει η ώρα του για αντικατάσταση. Πριν όμως μπεις στη διαδικασία αγοράς ενός νέου ηλεκτρικού θερμοσίφωνα, θα πρέπει να σιγουρευτείς 100% ότι ο τρύπιος ηλεκτρικός θερμοσίφωνας είναι όντως ένας τρύπιος ηλεκτρικός θερμοσίφωνας και δεν πρόκειται για κάποια διαρροή. Όταν στάζει δεν συνεπάγεται ότι είναι τρύπιος ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας. Αν συμβεί αυτό, το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξουμε είναι αν στάζει από τη βαλβίδα ασφαλείας. Αν η βαλβίδα ασφαλείας είναι εντάξει και δεν έχει κάποια διαρροή ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας, τότε ελέγχουμε προσεκτικά όλες τις μεριές του για να εντοπίσουμε την τρύπα. Αν σιγουρευτούμε ότι είναι τρύπιος ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας, τότε πρέπει να τον αντικαταστήσουμε άμεσα.

Ένας ηλεκτρικός θερμοσίφωνας αντέχει περίπου 10-15 χρόνια. Σίγουρα με την πάροδο του χρόνου δεν μπορείς να κάνεις πολλά για να αποφύγεις να καταλήξεις με έναν τρύπιο ηλεκτρικό θερμοσίφωνα, από τη φυσική φθορά στο χρόνο. Αυτό που μπορείς να κάνεις όμως για να αποφύγεις τον τρύπιο ηλεκτρικό θερμοσίφωνα νωρίτερα είναι να τον συντηρείς όσο περισσότερο μπορείς. Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα για να αποφύγεις τον τρύπιο ηλεκτρικό θερμοσίφωνα είναι να μην το αφήνεις ανοιχτό για ώρες. Η ελεγχόμενη ώρα λειτουργίας του, θα του δώσει αρκετά χρόνια ζωής.

Αν είναι τρύπιος ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας κάλεσε τώρα στο 698-80-54-006 ή στείλε μας ένα μήνυμα στο Εmail ή στο Facebook για να έρθουμε άμεσα στο χώρο σου.

Ποιες περιοχές εξυπηρετούμε;

o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στην Αθήνα και στα Κεντρικά Προάστια

  • o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στην Αθήνα και στα Κεντρικά Προάστια: o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στο κέντρο Αθήνας, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στους Αμπελόκηπους, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στο Γαλάτσι, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στα Άνω Πατήσια, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στο Βύρωνα, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στην Καισαριανή, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στο Γαλάτσι, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στο Γκύζη, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στη Δάφνη, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στα Εξάρχεια, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στου Ζωγράφου, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στο Θησείο, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στα Ιλίσια, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στην Καισαριανή, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στα Κάτω Πατήσια, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στο Κολωνό, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στο Κουκάκι, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στην Κυψέλη, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στη Νέα Φιλαδέλφεια, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στο Νέο Κόσμο, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στο Παγκράτι, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στα Πετράλωνα, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στου Παπάγου, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στα Σεπόλια, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στο Χολαργό.

o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στον Πειραιά

  • o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στον Πειραιά: o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στον Α.Ι. Ρέντη, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στην Αμφιάλη, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στη Δραπετσώνα, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στο Κερατσίνι, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στον Κορυδαλλό, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στο Φάληρο, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στη Νίκαια, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στο Πέραμα, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στα Μανιάτικα, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στην Πειραϊκή, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στο Βόκο, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στα Ταμπούρια, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στη Φρεατίδα, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στην Καρπάθου, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στον Άγιο Βασίλειο στον Πειραιά, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στο Μικρολίμανο, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στο Πασαλιμάνι, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στην Καστέλα, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στην Τερψιθέα Πειραιάς, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στο Δημοτικό Θέατρο, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στην Τρούμπα Πειραιάς, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στο Χατζηκυριάκειο. 

o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στα Δυτικά Προάστια

  • o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στα Δυτικά προάστια: o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στη Αγία Βαρβάρα, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στους Άγιους Αναργύρους, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα  στο Αιγάλεω, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στο Ίλιον, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στο Καματερό, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στο Περιστέρι, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στην Πετρούπολη, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στο Χαϊδάρι.

o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στην Ανατολική Αττική

  • o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στην Ανατολική Αττική: o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στα Άνω Λιόσια, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στην Ανθούσα, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στον Άγιο Στέφανο, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στην Άνοιξη, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στη Βούλα, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στη Δροσιά, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στους Θρακομακεδόνες, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στο Κορωπί, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στην Παιανία, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στην Παλλήνη, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στο Πικέρμι, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στα Σπάτα, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στη Σταμάτα, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στη Φυλή Ασπρόπυργος.

o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στα Βόρεια Προάστια

  • o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στα Βόρεια Προάστια: o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στη Νέα Ιωνία, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στο Παλαιό Ψυχικό, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στον Περισσό, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στην Πεύκη, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στη Φιλοθέη, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στο Χαλάνδρι, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στην Κηφισιά, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στη Λυκόβρυση, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στα Μελίσσια, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στη Μεταμόρφωση, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στου Παπάγου, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στη Νέα Ερυθραία, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στην Πεύκη, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στο Νέο Ψυχικό, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στην Αγία Παρασκευή, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στα Βριλήσσια, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στην Εκάλη, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στο Νέο Ηράκλειο.

o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στα Νότια Προάστια

  • o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στα Νότια Προάστια: o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στον Ταύρο, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στο Μοσχάτο, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στον Άγιο Δημήτριο, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στον Άλιμο, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στην Αργυρούπολη, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στη Βούλα, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στη Γλυφάδα, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στο Ελληνικό, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στην Ηλιούπολη, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στην Καλλιθέα, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στη Νέα Σμύρνη, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στο Παλαιό Φάληρο, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τα προβλήματα ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στη Βάρη – Βουλιαγμένη.

o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στη Δυτική Αττική 

  • o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στη Δυτική Αττική: o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στο Μενίδι, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στην Ελευσίνα, o-ydravlikos.gr εξυπηρετεί τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στον Ασπρόπυργο. 
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

5 Σχόλια

  1. Βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα
    Και εγώ τους συστήνω ανεπιφύλακτα. Συνεργάζομαι πολλά χρόνια με τον υδραυλικό. Ότι και όποτε έχω χρειαστεί κάτι με έχουν εξυπηρετήσει άμεσα.

  2. Βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα
    Πολύ ικανοποιημένος από την άμεση εξυπηρέτηση και τις προσιτές τιμές.Είναι πολύ βασικό στις μέρες μας να καλείς στις 10:00 και 10:30 να είναι στο χώρο σου. Μπράβο παιδιά συνεχίστε έτσι.Τους συστήνω!!!

  3. Βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα
    Ευχαριστώ πολύ για την επιδιόρθωση της βλάβης. Γρήγορος, οικονομικός και πολύ καθαρός. Δεν άφησε τίποτα. Όπως το βρήκε το μπάνιο, έτσι το παρέδωσε!

  4. Βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα
    Όλες τις βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα μου τις έφτιαξε το συνεργείο του υδραυλικού. Συνεργαζόμαστε χρόνια και έχω να πω τα καλύτερα λόγια.

  5. Βλάβες ηλεκτρικού θερμοσίφωνα
    Είχα μία βλάβη σε έναν παλιό ηλεκτρικό θερμοσίφωνα και κάλεσα τον υδραυλικό για να μου κάνει μία επισκευή. Τον κάλεσα το πρωί και μετά από λίγο ήρθε. Πολύ γρήγορος και οικονομικός.

Comments are closed.