Αντικατάσταση σωλήνων αποχέτευσης

επισκευή σωλήνων αποχέτευσης

Η κύρια αιτία δυσοσμίας, μούχλας και υγρασίας σε ένα διαμέρισμα ή σε ένα οίκημα είναι συνήθως οι σωλήνες  αποχέτευσης. Ρωγμές, σπασίματα ή ανοίγματα στις ενώσεις τους είναι η αιτία διαρροής και η επισκευή της αποχέτευσης είναι μια εργασία που δεν γίνεται να καθυστερήσει. Χρειάζεται αντικατάσταση των σωλήνων αποχέτευσης; Μήπως μπορούμε να το αποφύγουμε;

Το γεγονός είναι πως μπορούμε. Υπάρχουν πλέον σύγχρονες μέθοδοι επισκευής σωλήνων, γρήγοροι και αποτελεσματικοί χωρίς να χρειάζεται να γίνει αντικατάσταση των σωλήνων αποχέτευσης. Μέθοδοι που δεν περιλαμβάνουν την χρονοβόρα, θορυβώδη και πολυδάπανη εργασία του σκαψίματος, αλλά στεγανοποιούν τον σωλήνα εσωτερικά με ειδικά υλικά.

Η διαδικασία συνοπτικά είναι η εξής: Αρχικά ελέγχουμε εσωτερικά το σωλήνα για να διαγνωστεί ενδοσκοπικά το ακριβές σημείο που μπορεί να έχει άνοιγμα, σπάσιμο ή και ράγισμα μια αποχέτευση. Η διαδικασία αυτή γίνεται με κάμερες για αποχέτευση.

παράδειγμα ραγίσματος σωλήνα

παράδειγμα σπασμένου σωλήνα

Στη συνέχεια, ανάλογα του προβλήματος που θα διαγνωστεί, της διαμέτρου του σωλήνα και του υλικού του σωλήνα, αποφασίζεται η μέθοδος που θα ακολουθηθεί προκειμένου να επισκευαστεί ο σωλήνας. Η μέθοδος μπορεί να είναι εσωτερική επισκευή με Spray Coating, Brush Coating ή Liner ΧΩΡΙΣ σκάψιμο και ταλαιπωρία με εγγύηση 10 έως 30 έτη.

Μπορεί όμως, κυρίως σε περίπτωση μεγάλης καθίζησης, να κριθεί από τους τεχνικούς ότι η μέθοδος που πρέπει να ακολουθηθεί είναι σκάψιμο και αντικατάσταση των σωλήνων αποχέτευσης.

Στο παρακάτω βίντεο βλέπετε ένα σχετικό παράδειγμα εργασιών μας. Δείτε εδώ στο κανάλι μας στο youtube σχετικά βίντεο με όλες τις σύγχρονες μεθόδους επισκευής σωλήνων που εφαρμόζουμε.

Εμείς στον υδραυλικό διαθέτουμε την τεχνογνωσία για την αποτελεσματική και καθαρή επισκευή κάθε βλάβης στην αποχέτευση. Επίσης διαθέτουμε υπηρεσία μηνιαίας συντήρησης και ελέγχου της αποχέτευσης της οικίας, του εξοχικού, του γραφείου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση