Αντικατάσταση σωλήνων υδρορροής

αντικατάσταση σωλήνων υδρορροής

Πότε χρειάζεται η αντικατάσταση των σωλήνων υδρορροής; Υπάρχει περίπτωση να την αποφύγουμε ακόμη κι αν υπάρχουν ρωγμές ακόμα και σπάσιμό τους; Ναι βεβαίως γίνεται, όπως θα εξηγήσουμε παρακάτω.

Οι σωλήνες υδρορροών μπορεί να είναι εσωτερικοί δηλαδή εντοιχισμένοι, ή εξωτερικοί δηλ. να περνούν εξωτερικά των τοίχων. Για την αντικατάσταση σωλήνων υδρορροής, χρειάζεται σκαλωσιά, σκάψιμο ή και σπάσιμο πλακιδίων μπαλκονιών προκειμένου να αλλαχτούν εφόσον αφορά σε εσωτερικές υδρορροές, ενώ στη περίπτωση εξωτερικών υδρορροών χρειάζεται σκαλωσιά και νέες τρύπες στους τοίχους για τη στήριξη των νέων σωλήνων. Και στις δύο περιπτώσεις ο χρόνος αντικατάστασης, η ταλαιπωρία και το κόστος είναι μεγάλο.

Για να αποφύγουμε λοιπόν όλο αυτό, γίνεται επισκευή και στεγανοποίηση εσωτερικά του σωλήνα των υδρορροών, με εποξική ρητίνη, “δημιουργώντας” έναν καινούργιο σωλήνα μέσα στον ήδη υπάρχοντα. Μέσα σε μία μέρα, χωρίς να χρειαστούν σκαλωσιές, χωρίς να γίνει οποιαδήποτε σπάσιμο πλακιδίων, χωρίς μπάζα και σκόνη, χωρίς να ενοχληθούν οι ένοικοι των διαμερισμάτων ή της οικίας.

στεγανοποίηση σωλήνα υδρορροής με την μέθοδο Brush Coating

Εμείς στον υδραυλικό  διαθέτουμε τα κατάλληλα μηχανήματα διάγνωσης του προβλήματος και την σύγχρονη τεχνογνωσία για να αποφύγετε την αντικατάσταση των σωλήνων υδρορροής και να γίνει η επισκευή τους εσωτερικά, χωρίς σκάψιμο και ταλαιπωρία.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την σχετική εργασία:

Δείτε εδώ στο κανάλι μας στο youtube σχετικά βίντεο με όλες τις σύγχρονες μεθόδους επισκευής σωλήνων που εφαρμόζουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση