Στάζει η βρύση του μπαλκονιού – 7 εύκολα βήματα να την αλλάξετε

Αλλάξτε μόνοι σας την βρύση του μπαλκονιού που στάζει

Στάζει η βρύση του μπαλκονιού και θέλετε να την επιδιορθώσετε; Μπορείτε να προσπαθήσετε να την αλλάξετε και μόνοι σας. Δοκιμάστε τα παρακάτω βήματα προσεκτικά πριν καλέσετε κάποιον υδραυλικό.  Αρχικά θα χρειαστείτε να έχετε το χρόνο και τη διάθεση για να δοκιμάσετε. Από εργαλεία θα πρέπει να έχετε: 1) Μια νέα βρύση 2) Έναν κάβουρα 3) Ταινία τεφλόν ή κάνναβη.

1) Απομόνωση της βρύσης

Όπως πάντα το πρώτο βήμα που κάνουμε είναι να απομονώσουμε τη βρύση. Κλείνουμε λοιπόν τη παροχή του νερού προς τη βρύση. Αυτό μπορεί να γίνει απλά κλείνοντας τον γενικό διακόπτη παροχής νερού.

2) Άδειασμα νερού

Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αδειάσετε το νερό που έχει απομείνει. Πως το κάνετε αυτό; Ανοίξτε απλά τον διακόπτη της βρύσης και αφήστε να φύγει όσο νερό έχει μείνει μέσα.

3) Βγάζουμε τη παλιά βρύση

Αφού λοιπόν έχουμε αδειάσει το νερό μπορούμε να βγάλουμε τη παλιά βρύση. Παίρνουμε τον κάβουρα και μαγκώνουμε τη βρύση. Πρέπει να τη μαγκώσουμε καλά και σταθερά. Πιέζουμε τώρα τον κάβουρα προς τη πλευρά που ξεβιδώνει. Ίσως χρειαστεί λίγη δύναμη για να γίνει η αρχή, ειδικά αν η βρύση βρίσκεται εκεί για πολλά χρόνια. Ολοκληρώστε το ξεβίδωμα της βρύσης με τα χέρια σας.

4) Τοποθέτηση κάνναβης ή ταινίας τεφλόν.

Αφού έχουμε απομακρύνει τη παλιά βρύση παίρνουμε τη καινούρια. Στο ελεύθερο άκρο της βρύσης, δηλαδή το σπείρωμα, τυλίγουμε καλά την κάνναβη ή το τεφλόν. Αυτό το κάνουμε για να εφαρμόσει καλύτερα και ευκολότερα η νέα βρύση στο σωλήνα ύδρευσης, χωρίς να υπάρχουν διαρροές αργότερα.

5) Βάζουμε τη νέα βρύση

Μετά αρχίζουμε και βιδώνουμε τη νέα βρύση στο σωλήνα ύδρευσης. Αρχικά με τα χέρια και ολοκληρώνουμε τη διαδικασία με τον κάβουρα. Σιγουρευόμαστε ότι την έχουμε σφίξει καλά.

6) Ανοίγουμε τον γενικό διακόπτη

Αφού σιγουρευτούμε ότι έχουμε βιδώσει καλά τη βρύση ανοίγουμε τον γενικό διακόπτη.

7) Δοκιμή

Ανοίξτε σιγά σιγά τη βρύση, για να δοκιμάσετε ότι όλα είναι εντάξει. Αν η τροφοδοσία του νερού είναι ομαλή και είναι στερεή η βρύση τότε τα καταφέρατε !

Αυτά είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε αν στάζει η βρύση του μπαλκονιού σας. Αν δεν έχετε τον χρόνο να ασχοληθείτε και με αυτό τότε μπορείτε να καλέσετε κάποιον υδραυλικό. Αν θέλετε εγγυημένο αποτέλεσμα, οικονομικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Ο Υδραυλικός

Αν έχετε ανάγκη από υδραυλικό έλεγχο, επισκευή ή συμβουλές,

καλέστε άμεσα στο 698-80-54-006

ή στείλε μας ένα μήνυμα στο Facebook

ή στείλτε μας email

για να έρθουμε άμεσα στο χώρο σας και να δώσουμε λύση γρήγορα και οικονομικά στα υδραυλικά του χώρου σας.

Τον Υδραυλικό στηρίζει

Ο Μάστορας

Διαβάστε σχετικά ...