μπαταρία νιπτήρα ο υδραυλικός

Πότε και γιατί ο υδραυλικός είναι αναγκαίος

Τελευταία ενημέρωση

Όλοι γνωρίζουμε πως ο επαγγελματίας υδραυλικός είναι απαραίτητος για την αρχική εγκατάσταση δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης σε έναν χώρο, για την εγκατάσταση ενός καινούριου μπάνιου και καινούριας κουζίνας, όπως και για την εγκατάσταση συστήματος θέρμανσης.

Ακόμα κι αν έχετε πολύ καλή σχέση με την μαστορική, οι παραπάνω εργασίες είτε πρόκειται για εγκατάσταση, είτε για επισκευή, χρειάζονται εμπειρία, πολύ καλή τεχνογνωσία και τα κατάλληλα εργαλεία, που στα χέρια ενός αδαούς μπορούν να είναι και επικίνδυνα. Ιδίως σε ότι έχει να κάνει με καύση πετρελαίου ή φυσικού αερίου, η πρόσληψη επαγγελματία τεχνικού είναι αδιαπραγμάτευτη.

Τι συμβαίνει όμως με τις πιο απλές υδραυλικές βλάβες; Κάθε φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στο σπίτι μας, όλοι σκεφτόμαστε να γλυτώσουμε τα χρήματα της επίσκεψης ενός τεχνικού και όλοι έχουμε  μπει στον πειρασμό να κάνουμε μόνοι μας την επιδιόρθωση.

επαγγελματίας υδραυλικός

 

Η αλήθεια είναι πως «αν πιάνουν τα χέρια μας» και έχουμε και τα κατάλληλα εργαλεία, αρκετές βλάβες μπορούμε να τις διορθώσουμε μόνοι μας. Για παράδειγμα, η αντικατάσταση μιας βρύσης ή μιας μπαταρίας, η αλλαγή του μηχανισμού σε ένα καζανάκι, ή η αλλαγή σε ένα λάστιχο πλυντηρίου που έχει φθαρεί, μπορούν να επιδιορθωθούν και από κάποιον που δεν είναι επαγγελματίας υδραυλικός, αρκεί να έχει κάποια εμπειρία με την μαστορική. Για όλες τις υπόλοιπες εργασίες δεν συστήνουμε να επιχειρήσετε μόνοι σας την επιδιόρθωση, γιατί και κίνδυνος για ατύχημα υπάρχει και μπορεί να κάνετε μεγαλύτερη ζημιά και μετά να πληρώσετε τα πολλαπλάσια.

Συγκεκριμένα:

  1. Η εγκατάσταση ή επισκευή ηλεκτρικού θερμοσίφωνα, χρειάζεται απαραίτητα επαγγελματία τεχνικό, όπως και κάθε συσκευή από την οποία περνάνε μεγάλα ρεύματα.
  2. Για βουλωμένες λεκάνες,νιπτήρες, νεροχύτες, μπανιέρες, ακόμα κι αν ξεβουλώσετε προσωρινά την αποχέτευση, χρειάζεστε απόφραξη που μόνο ένας επαγγελματίας μπορεί να κάνει.
  3. Για διαρροή σωλήνων ύδρευσης ή αποχέτευσης, ακόμα και αν σφραγίσετε με κάποιο προσωρινό τρόπο το άνοιγμα, ο σωλήνας χρειάζεται κόλληση ή αντικατάσταση από επαγγελματία υδραυλικό, για μόνιμο αποτέλεσμα.
  4. Οι κρυφές διαρροές στις σωληνώσεις, που προκαλούν φανερές υγρασίες ή και μούχλα σε τοίχους, οροφές, πατώματα χρειάζονται έλεγχο, διάγνωση και επισκευή μόνο από επαγγελματία υδραυλικό.
  5. Για ανακαίνιση μπάνιου, ακόμη κι αν θέλετε να αλλάξετε μόνο τα πλακάκια, ένας τεχνικός έλεγχος από επαγγελματία υδραυλικό, στο δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης, πριν τοποθετήσετε τα καινούρια πλακάκια είναι απαραίτητος για να αντικατασταθούν αν χρειαστεί τα φθαρμένα τμήματα και να μην χρειαστεί να ξηλώνετε μετά το καινούριο σας μπάνιο.

 

Για οποιαδήποτε ανάγκη για έλεγχο, συμβουλές, άμεση επισκευή,

Τηλεφωνήστε μας στα τηλέφωνα 698-80-54-006 και 693-07-78-009,

στείλτε μας μήνυμα στο facebook ή

στείλτε μας email, για να έρθουμε άμεσα στον χώρο σας.

 

Ο Υδραυλικός

 

 

Σχετικά άρθρα

Κάλεσε στο 698-80-54-006 για να πάρεις ΔΩΡΕΑΝ προσφορά για εκτίμηση της βλάβης.
+ +